Znana radijca stavila, kdo jih več spravi v posteljo

Radijska voditelja na Hitradio Center Tanja Kocman in Tim Kores sta tri dneve preživela v mariborskem Mömaxu, od koder sta se javljala v jutranji šov. Prvi dan sta radijca iskala nov kavč zanjo in hkrati zabavala naključne mimoidoče. Med odkrivanjem zanimivih izdelkov, ki bi jih Tanja kot tipična ženska vse pokupila, se je pri oddelku s posteljami razvila debata, koliko ljudi v dveh dneh spravita v posteljo.

radijca
(Foto: Hitradio Center)

In tako je padla stava. Vsak od njiju si je izbral posteljo, v katero je vabil kupce Mömaxa, poleg tega pa je Tanja Koriju obljubila obisk znane Slovenke.

Kori je z navdušenjem ugibal, katera prsata, brhka Slovenka ga bo obiskala, Tanja pa mu je dajala zapletene namige. Četrtek se je končal v znamenju Korijeve zmage, saj je po slabem začetku preko mikrofona nakupovalnega centra povabil vse obiskovalce k sebi v posteljo. Predvsem ga je presenetilo dejstvo, da so se punce raje ulegle v Tanjino posteljo kot njegovo. Četrtek se je končal s tesno zmago.

Vendar še nič ni bilo odločeno, saj sta si za dan odločitve izbrala petek, ko naj bi prispelo Korijevo presenečenje. Po dolgem pregovarjanju je Tanja le popustila in Koriju predstavila znano Slovenko … K njemu v posteljo se je stisnila kar sama.

radijca

Da pa zna Tanja več kot odlično poskrbeti sama zase, si je po Korijevem razočaranju v svojo posteljo naročila pet igralcev ameriškega nogometa iz ekipe Silverhawks. Ti so v polni bojni opremi zabavno komentatorko Bognedaj, da bi crknu televizor dvignili s posteljo vred in jo nekaj časa nosili po trgovini.

radijca

Prikupna rjavolaska je tako z odlično potezo v zadnjem hipu premagala svojega sovoditelja in poskrbela, da bo ta vsaj nekaj časa tiho o tem, kdo jih več spravi v posteljo. Končni rezultat je namreč: Kori je v posteljo spravil 80 obiskovalcev, medtem ko je Tanji uspelo s kar 86, v nekem trenutku tudi s kar 5-imi naenkrat.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja