Zdaj imaš priložnost

priložnost
(Foto: tomazgorec.si)

Tomaž Gorec s svojim podjetjem (Gorec d.o.o.) pripravlja nov in za nadobudne popotnike izjemno zanimiv projekt, s katerim bo cca. petim osebam ponudil možnost, da gredo na potovanja po Evropi popolnoma brezplačno. Zdaj imaš torej priložnost, da izkoristiš to čudovito ponudbo in se pridružiš projektu 20.000 kilometrov z avtom po Evropi.

Potovanje z avtom bo Tomaž izvedel v več etapah, ki bodo trajale od 9 do 25 dni, s seboj pa bo vzel eno osebo, ki bo potovala popolnoma brezplačno. Destinacije še niso čisto dorečene, zagotovo pa se bo pohajkovalo po hrvaški obali ter najverjetneje po Portugalski in Estoniji.

Izkoristi to enkratno priložnost, pojdi na Tomaževo spletno stran, kjer lahko dobiš več podrobnosti o tem zanimivem, zate brezplačnem projektu, in se prijavi. Gorec je namreč prepričan, da bo oseba, ki bo potovala z njim, dobila zelo veliko koristnih informacij o podjetništvu, internetu in potovanjih. In kaj ima njegovo podjetje od tega sodelovanja? Dobro promocijo. Želi pa si, jasno, tudi pozitivnega in prijaznega sopotnika, ki “se ne pritožuje nad vsako malenkostjo”.

Prijaviš se lahko na tej povezavi, potem pa držiš pesti, da te izberejo. Pa srečno!

3 thoughts on “Zdaj imaš priložnost

  1. Zanimivo, vendar lažnivo. Postaviš vprašanje. Če je korekten, da odgovor. Pa kakršni koli že je. Čakaš in čakaš od tega Tomaža Gorec pa nič!

    Lp

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja