Zapestnica Sailbrace, ki se poda k prav vsaki opravi

zapestnica sailbrace
(Foto: Zlatarna Celje)

Zlatarna Celje v poletnih dneh navdušuje z modno zapestnico Sailbrace, s katero si boš zapomnil/a pomembne trenutke življenja in jih shranil/a za vedno. Lahkoten modni dodatek se poda k prav vsaki opravi in stilu, še posebej do izraza pa pride v toplih poletnih dneh.

zapestnica sailbrace

zapestnica sailbrace

Lične zapestnice Sailbrace predstavljajo manjši odmik od klasičnih kosov nakita, ki jih sicer občudujemo v Zlatarni Celje. Nova blagovna znamka dveh nadarjenih slovenskih oblikovalcev simbolizira moč in stabilnost. Drobno, a pomensko bogato sidro ti omogoča, da na zapestju vedno nosiš znamenje povezave z nekom ali nečim, ki zate pomeni varen pristan, ne glede na preizkušnje, ki ti jih servira življenje.

zapestnica sailbrace

Zapestnice odlikuje moderen, minimalističen dizajn z unikatno izdelanim sidrom in tanko vrvico. Pletene vrvice raznovrstnih barv poskrbijo, da se podajo na vsako zapestje in ti omogočajo, da si izbereš ravno tisto, ki ti najbolj pristaja. Zapestnica Sailbrace je odlična tudi kot darilo, saj se nahaja v lični embalaži, ki ji lahko dodaš tudi osebno posvetilo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja