Zakrij obraz in razkrij MySpirit

Predvsem zato, ker je parfum MySpirit by Rebeka Dremelj kakovostna, močna dišava in ker gre za prvo Slovenko, ki je uresničila svoje sanje in izdala svoj parfum. Morda lahko tudi s tem izkažeš pripadnost in naklonjenost slovenskemu narodu?

Poleg tega pa prihaja čas, ko se bomo lahko malo zakrili in v ospredje še toliko bolj postavili svoj parfum. In da bo za letošnjo maškarado vse tako, kot mora biti, ekipa MySpirit s pevko na čelu prvim 100-im kupcem, ki bodo opravili naročilo, podarja zlato masko za ples, pustovanje in nekaj vmes. Po njihovih navodilih se to leto zapeljuje s parfumi.

myspirit
(Foto: Press)

Akcija (Rebekin parfum & zlata maska) traja od 26. 1. do 4. 2. 2016, oziroma do razdelitve zalog.

myspiritMySpirit spada v družino cvetno-orientalsko-lesnih dišav, v kateri romantična vanilija, ki so jo včasih imeli za afrodiziak, hkrati tudi pomirja, sprošča in blaži notranji nemir.

V steklenički se bohoti še opojen eksotičen jasmin, za katerega je značilno, da najbolj zadiši ravno ponoči, in zato so pri MySpirit vedeli, koga izbrati za kralja noči, da bo njihov pravi parfum trajal vse do naslednjega dne. Njegova moč se ponoči še poveča, okrepi samopodobo in ogreje čustva.

Za piko na i pa Rebekin parfum osvežijo citrusi, kjer sladka pomaranča prijetno sprošča in vliva veselje do življenja.

Mimogrede, MySpirit je zelo podoben parfumu Thierryja Muglerja Alien. Pred leti, ko sem prvič zavohala to njegovo nezemeljsko stvaritev, me je odvrnila, ker je bila premočna za “perfume rookieja” in dišav še nisem znala ceniti v celoti, jim pustiti, da v kombinaciji z mojim telesnim vonjem naredijo, kar morajo … Danes je stvar precej drugačna. Ko času pustiš, da naredi svoje, se zgodijo magične stvari …

Vzorec Rebekinega parfuma MySpirit si lahko naročiš na tej povezavi in preveriš, če ti ustreza. Sicer pa za 50 ml njenega parfuma odšteješ 29,90 eur, kar je glede na obstojnost te dišave odlična cena. Novo v njeni ponudbi pa je parfumsko mleko za telo, ki še poudari vonj njenega parfuma MySpirit.

Še nekaj zanimivih:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja