Zakaj bi ženskam prepovedala vlačenje svojih tipov v šoping z njimi

Ta naslov mi ni všeč iz večih razlogov. Ampak po tej decemberski šoping maniji moram ta gnev dati ven iz sebe. Če te zanima, zakaj bi ženskam prepovedala vlačenje svojih tipov v šoping z njimi, beri dalje. Najverjetneje ti bom šla na živce. Tako kot ti meni.

Okej … fuck, kje sploh začet.

Aaam … ko grem jaz po nakupih, je to, ker očitno:

  • nekaj res potrebujem
  • imam nekaj malega prostega časa in grem v window shopping, ker iščem navdih ter sem odprta za predloge in ideje dotičnih fizičnih prodajaln. Rarely happens, but here goes.

šoping

Ne glede na moj namen je cilj ponudnikov jasen: give me your money. In ga mogoče tudi bom. Lahko pa bi ga še več, če ne bi bilo toliko balasta/odvečnega prometa –> tipov, ki jih bejbe vlečejo s sabo. Faking gužvo delate!!! Pejte na pivo, power/imuno smoothie, vegansko tortico in kozarec vode, ali še raje, ostanite z mulci doma, jesus freakin’ christ!

Razumem željo ženskic – “rada bi ustregla okusu svojega dragega”. Lepo. Ampak ej, večini tem tipom v trgovini dol visi. Pet minut so še zainteresirani in podajajo svoje “strokovno mnenje” (zakaj dfak bi ga sploh hotla je že drugo vprašanje za tvojega terapevta), potem pa samo še špilajo odlagalno orodje, medtem ko ve nabirate na milijone kosov, ki jih boste sprobale v garderobi, ob kateri on spet zdolgočaseno zeha in dela gužvo. To pomeni, da mu je tako jebeno dolgčas, da se mu niti premakniti ne da, tudi ko situacija to zahteva. In potem se še skregate pred vsemi, ker on “ne sodeluje”. Ne me jebat, a smo ženske res tolk glupe?!

Jaz nočem svojega dragega zraven, ker vem, kaj mi je všeč in česa nočem. Ker ne želim, da se on ob meni dolgočasi. Raje vidim, da uživa, kjerkoli že je, in da jaz sebično uživam v tem kratkem, plitvem šoping momentu. Ker je izbira cotic in podobnih kosov tudi “me time”.

Nisem zahtevna deklina. Potrebujem pa svoj prostor. Tudi za šoping, v katerem uživam sama. Za prebiranje cunjic/kosov, s katerimi gradim svojo osebnost in za katere mislim odšteti svoje težko prigarane šuške. Me time.

Zato ne razumem … Je ta čas, ki ga preživljaš s svojim tipom & družinico v trgovini, edini “quality time”, ki si ga nudiš v razmerju? Ker ti kot zunanja opazovalka lahko rečem, da “y’all need to get creative, for reals”. Ne vlači tipa in/ali kjut (razumljivo zateženih) potomcev po trgovinah, če potrebuješ nekaj praktičnih, ali hudih, seksi, avantgarde, karkoli že kosov zase! Ne tvoj tip, ne tvoji mulci ti ne bodo pomagali. Samo ovirajo te pri tem podvigu, ok?!

Draga moja, vidim tvojo zafrustrirano faco in ne razumem, zakaj se siliš v to. Pogumno pojdi sama, ker “saj veš, kaj hočeš”, navabi prijateljico, sestro, gej frenda, ali kogarkoli, ki bi bil z veseljem tam brez fejkanja in ne bi oviral celotnega procesa. Zase, zame, in za vse ostale. Lepo prosim.

Hvala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja