Za rešitev sveta sta potrebna le mali srček in velika skala

Poleti 2016 bo usoda sveta ležala v rokah dveh junakov, ki prihajata v zelo različnih velikostih. Priljubljena igralca Kevin Hart in Dwayne “The Rock” Johnson bosta namreč tvorila enega najbolj posrečenih in simpatičnih junaških duetov vseh časov ter dokazala, da sta za rešitev sveta potrebna le mali srček in velika skala.

rešitev sveta

Bivša sošolca, ki sta bila v gimnaziji povsem drugačna kot v odraslem življenju, se bosta v akcijski komediji Obveščevalna (Central Intelligence) znašla v nepredvidljivem svetu mednarodne špijonaže. Kako uspešno se bosta spopadla z nevarnimi strelskimi obračuni in prevarami, bomo v naših kinematografih izvedeli junija. Do takrat pa Mali Hart in veliki Johnson že vabita k ogledu prvega napovednika.

O ZGODBI:

Film sledi zgodbi nekdanjega piflarja (Johnson), ki je bil v gimnaziji glavna tarča posmeha, sedaj pa je zrasel v smrtonosnega agenta ameriške centralne obveščevalne agencije. Ko prispe v domače mesto, da bi se udeležil srednješolske obletnice, na Facebooku poišče svojega bivšega sošolca (Hart). Čeprav je ta kot dijak veljal za največjega frajerja, je v odraslem življenju postal le zdolgočasen računovodja, ki večino dni nostalgično sanjari o dobrih starih časih.

Johnson mu ob ponovnem snidenju zaupa, da je agent CIE in da na aktualni skriti misiji potrebuje njegovo pomoč. Še preden lahko Hart zadevo tehtno premisli, ga novi prijatelj že zvleče v nepredvidljiv in predvsem nevaren svet mednarodne špijonaže, prevar in strelskih obračunov.

Statistično gledano so možnosti za njun uspeh žal resnično nizke, saj jima prav z vseh koncev in krajev veselo strežejo po življenju.

  • Igralska zasedba: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan, Aaron Paul, Danielle Nicolet
  • Režija: Rawson Marshall Thurber
  • Scenarij: Ike Barinholtz, David Stassen in Rawson Marshall Thurber
  • Producenti: Scott Stuber, Peter Principato, Paul Young, Michael Fottrell
  • Izvršni producenti: Ed Helms, Samuel J. Brown, Michael Disco
  • Žanr: Akcijska komedija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja