Za pobeg iz realnosti to poletje poskrbi CK One Summer 2016

ck one summer 2016
(Foto: Press Calvin Klein)

Priznana modna hiša Calvin Klein že od leta 2004 pred vsakim poletjem poskrbi za osvežujočo in lahkotno unisex dišavo, ki s 100 ml obema spoloma nudi brezskrbnost in navdih. Tako nas tudi letos ni izneverila in izdala sveže citrusno-sadni CK One Summer 2016.

  • Vrh: limona, zeleno jabolko, limeta, mojito, zelen ingver
  • Sredina: guava, cvet tiare s tahitija, brinove jagode
  • Osnova: kokosovo mleko, cedrovina, drevesni mah

Gre za mokro, osvežujočo in drzno avanturo. Take uporniške dišave pač ne moreš izpustiti iz rok. Limetin mojito in sočna guava se velikodušno odpreta divjim, sočnim zelenim notam, ki prekipevajo od eksotičnega naboja, zaključek pa je zaradi cedrovine hladen in umirjen. CK One Summer 2016 je dišava za moške in ženske, ki navdih črpa iz brezmejnih lepot džungle.

Ikonična CK One Summer 2016 steklenička je prepolna sočne lepote eksotične narave – nanjo spominjajo palmovi listi, ki ustvarijo občutek, da se nahajaš nekje globoko v džungli. Barve se prelivajo od zelenih do modrih, vibrirajočih odtenkov, ki so vabljivi in opazni. Oglaševalska kampanja se tako postavlja v središče džungle, pod palmova drevesa in bogastvo tropskih eksotičnih barv.

CK One Summer 2016 bo slovenske prodajne poličke krasil od aprila dalje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja