Z Adrifundom do modnega šova v Londonu

Modna oblikovalca Marjan Krnjič in Jožef Sraka sta mlada fanta, ki bežita od povprečne, dolgočasne in vsakdanje mode. V Sloveniji sta ustvarila že veliko modnih revij, šovov in oblekla številne znane obraze, ampak kot pravita je doma zmanjkalo izzivov za njune ideje. Tako sta oborožena s strastjo do mode pogumno odhitela v London, novim izkušnjam in sanjam naproti.

Ker sta bila Marjan (oblikovalec, ki lastno blagovno znamko MK exclusive ustvarja že pet let) in Jožef (maneken, zaščitni obraz lastne znamke moških modnih metuljčkov Mr. Joseph) prepričana, da v Sloveniji ni več prostora za njuno ustvarjanje, sta si izbrala britansko prestolnico, saj si tam želita pripraviti nepozabni modni spektakel. “Lahko bi rekli, da sva nora. A midva si preprosto upava verjeti vase in zasledovati najine sanje,” pravi Marjan. Dvojica, ki vztrajno osvaja Londonske modne ulice od lanskega oktobra, si v kraljičinem mestu želi pripraviti nekaj, kar bo prepričalo bodoče kupce, novinarje in ljubitelje mode – spektakularni modni šov.

Oblikovalca tako vabita vse, da jima pomagajo do njune prve velike predstavitve v Londonu. “Odkar sva zapustila rodno grudo, je najina največja želja, da bi se lahko pokazala in predstavila milijonskemu avditoriju. London postavlja lestvico pravil modne igre zelo visoko in le z vašo pomočjo nama lahko uspe,” pravita mlada ustvarjalca. 

Za svoj šov bosta Marjan in Jožef potrebovala vsaj 10.000 EUR, ki jih bosta nabirala skozi platformo Adrifund. Akcija zbiranja se je začela 20. junija in bo trajala 60 dni. Vsi, ki bodo podprli akcijo, bodo lahko njuni gosti na šovu ali se na tem celo predstavili. Če do izteka njune kampanje z vašo pomočjo ne zbereta najmanj 10.000 EUR, bo vsak podpornik s strani Adrifunda v celoti dobil povrnjen znesek, ki ga bo prispeval.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja