Youtube vlogerka izdala še drugi roman

25-letna Angležinja Zoe Sugg je svojo kariero začela leta 2009, ko je ustvarila zdaj mednarodno znan blog in videoblog (vlog) Zoella, kjer govori predvsem o modi in lepoti. Svojo ljubezen do pisanja je nadgradila z romanom Spletna punca (Girl Online), ki je podrl rekord najbolj prodajanega prvenca v prvem tednu prodaje. Zdaj pa tudi na slovenske knjižne police prihaja še nadaljevanje, roman Spletna punca na turneji (Gir Online on Tour).

roman
(Foto: Twitter, Felix)

O zgodbi romana Spletna punca na turneji

Zgodba se dogaja šest mesecev po koncu prvega romana in prav tako spremlja življenje najstniške Penny, zdaj že nekdanje blogerke. Ko Noah Penny povabi na evropsko glasbeno turnejo, Penny komaj čaka, da bo s svojim fantom, božanskim rokerjem, skupaj preživljala čas. Toda Noahov urnik je napet, njegovi prijatelji iz benda je niso nič kaj veseli in Penny dobiva grozilna sporočila ljubosumnih oboževalk. Zato se začne spraševati, ali je življenje na turneji sploh primerno zanjo. Pogreša družino, najboljšega prijatelja Elliota … in svoj blog Spletna punca.

Ali bo Penny uspelo najti ravnovesje med življenjem in ljubeznijo na turneji, ali pa bo v iskanju popolnega poletja izgubila vse, izveš, ko prebereš vlogerkin roman. 😉

Zanimivosti:

  • Roman Spletna punca na turneji je izšla 20. oktobra 2015, po manj kot 3 mesecih pa je že na voljo slovenski prevod.
  • Karte za uradne predstavitve in podpisovanje knjig so bile razprodane v samo petih minutah.
  • Tudi drug del je bil med bralci dobro sprejet, kritiki pa že poudarjajo, da je druga knjiga bolj odrasla kot njena predhodnica.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja