Vsi Minioni imajo isti cilj

Simpatični ljubitelji banan in superzlobnežev so naša srca ukradli že pred petimi leti v uspešnici Jaz, Baraba, kmalu pa bodo v svoji prvi samostojni filmski pustolovščini poskusili ukrasti tudi krono britanske kraljice. Ker vsi Minioni imajo isti cilj … služiti največji barabi, kar jih je.

Hkrati nam bodo razkrili svojo pestro zgodovino, nam predstavili vse dosedanje gospodarje in poskrbeli, da se bomo še enkrat do ušes zaljubili vanje. Ker bo družinska komedija letošnjega poletja v Sloveniji na voljo tako v sinhronizirani kot tudi podnaslovljeni različici, bomo v njej lahko uživale prav vse generacije. 

Animirana komedija Minioni se poleg prisrčne zgodbe in navihanih prigod ponaša še z zvezdniško zasedbo vrhunskih igralcev, ki jim je uspelo s svojimi glasovi oživeti nepozabne like. In prav tako je tudi pri slovenski sinhronizacijski ekipi. Kot prva ženska super zlobnica Scarlet Overkill se nam oglaša igralka Pija Zemljič, vlogo britanske kraljice, ki je glavna tarča njenih barabinskih podvigov, je prevzela Tanja Đurić Ribič, zasedbo glavnih glasov pa dopolnjujejo še Mojca Funkel, Vlado Vlaškalič, Kristijan Ostanek, Uroš Buh in Jernej Kuntner.

SLOVENSKA SINHRONIZACIJA:

  • Glasovi: Pija Zemljič, Vlado Vlaškalič, Kristijan Ostanek, Tanja Đurić Ribič, Uroš Buh, Mojca Funkel, Vesna Slapar, Martin Jelovšek, Igor Štamulak, Sebastijan Starič, Jernej Kuntner
  • Režija: Jernej Kuntner
  • Prevod: Mira Berginc
  • Produkcija slovenske sinhronizacije: STUDIO RITEM D.o.o.
  • Finalni miks: DELUXE STUDIO

O ZGODBI:

Minioni svojo zgodbo pričnejo že ob nastanku sveta, ko so prisrčna bitja le rumeni enocelični organizmi. Kasneje se skozi leta razvijajo in sčasoma prepoznajo svoje življenjsko poslanstvo v služenju največjim barabam. Žal pa kljub trudu svoje gospodarje zelo težko obdržijo – izgubijo tako tiranozavra kot tudi Napoleona, Drakulo in številne druge. Ko se Minioni nenadoma znajdejo brez zlobneža, ki bi mu služili, postanejo potrti in nazadnje padejo v globoko depresijo.

Minion Kevin zato skuje načrt in se skupaj z najstniškim upornikom Stuartom in prestrašenim malim Bobom odpravi v širni svet, da bi svojim bratom našel novega zlobnega šefa.

Razburljivo popotovanje obrodi sadove, ko spoznajo prvo žensko super zlobnico Scarlet Overkill, ki ima prav vse karakteristike, ki jih iščejo v svojem novem potencialnem gospodarju. Vseeno pa zgodba tukaj še niti približno ni končana, saj je pred njimi še največji izziv – svojo vrsto morajo rešiti pred pretečim izumrtjem.

  • Glasovi: Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Geoffrey Rush, Steve Coogan, Jennifer Saunders
  • Režija: Kyle Balda, Pierre Coffin
  • Scenarij: Brian Lynch

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja