Vsak dan je priložnost za razvajanje

razvajanjeValentinovo je sicer že mimo, ampak do ljubljene osebe si še vedno lahko ljubeč in pozoren. Prav vsak dan je namreč priložnost za razvajanje v dvoje. Tudi z izdelki CD.

14. februar je dan, ko mnogi po vsem svetu izkazujemo ljubezen nekomu posebnemu v našem življenju. Zlasti moški v tem času iščejo popolno darilo za svoje izbranke v prepričanju, da je potrebno podariti najlepše rože, najokusnejše bombonjere, izbrati najboljše restavracije za romantično večerjo. A v nakupovalni mrzlici pogosto pozabimo na stvari, ki so najbolj pomembne – izkazovati ljubezen vsak dan, ne le ob posebnih priložnostih. To pa lahko naredimo že s popolnoma preprosto gesto, kot je topla kopel za oba. Popolno darilo ne stane prav veliko, terja pa nekaj tvojega časa. Popolno darilo “se zgodi”, ko se posvetiš svoji najdražji osebi.

razvajanje
(Foto: weheartit.com)

Zato si lahko tudi po valentinovem ustvarita svojo oazo mirnega zavetja. Dolgo, vročo in sproščujočo kopel ali prho si popestrita z dišečimi in nežnimi vonji gelov za tuširanje CD, ki bodo poživeli vsak vajin večer, saj so primerni tudi za občutljivo kožo. Majhna, a srčna gesta, ki jo boš s tem izrazil, poudarja tvojo skrb in predanost ter izbrani osebi jasno sporoča: ljubim te.

CD geli za tuširanje so idealna pozornost za vsakogar, ki ceni nežno nego telesa in neoporečnost uporabljenih sestavin. Kolekcija vsebuje osvežujoč gel z vonjem limone, vlažilno različico z vonjem zapeljivega lokvanja ali intenzivni gel z naravnim izvlečkom granatnega jabolka. Vsak od teh vonjev bo navadno prho spremenil v prečudovito izkušnjo za vse tvoje čute. Formulacije izdelkov CD temeljijo na t. i. zavezi čistosti (v izvirniku CD Reinheitsgebot®), ki zagotavlja, da izdelki ne vsebujejo oporečnih sestavin kot so silikoni, mineralna olja, parabeni, barvila in sestavine živalskega izvora.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja