Vonj pomaranče za dobro počutje in občutek sreče

vonjVes dan in vsepovsod smo izpostavljeni različnim vonjavam, in ti imajo pogosto veliko večji vpliv na naše počutje, kot se zavedamo. Naj bo to vonj najljubšega cveta, tvoj najljubši parfum ali vonj partnerja – vsi ti različni vonji spodbujajo naš limbični sistem v možganih. Ta je med drugim odgovoren tudi za izločanje hormonov in endorfinov, ki vplivajo na naše dobro počutje in občutek sreče.

Prav to je učinek, ki ga dosežejo novi dezodoranti blagovne znamke CD z izvlečki cvetov pomaranče. Njihov nežen in svež vonj, ki ga v različnih kulturah po vsem svetu tradicionalno povezujejo z dobrim počutjem, te bo poživil in stimuliral k občutku ugodja in sreče ves dan. Nenazadnje, k temu se nova linija izdelkov zavezuje tudi s poimenovanjem na embalaži.

Novi CD dezodoranti – tako kot njegovi predhodniki – nudijo vso potrebno zaščito brez aluminijevih soli, ki mašijo pore in imajo vprašljive učinke na zdravje. Ne puščajo belih sledi na oblačilih, so pH-nevtralni in ne spreminjajo naravnega ravnovesja kože, ne vsebujejo mineralnih olj, silikonov, parabenov, barvil in sestavin živalskega izvora. Koži zagotavljajo le takšno nego, kot jo ta najbolj potrebuje. Zanesljiva, 24-urna zaščita proti neprijetnemu telesnemu vonju in nasmeh na tvojem obrazu – kaj več bi si lahko želela?

Danes, ko so želje po uporabi neoporečnih izdelkov večje kot kdajkoli prej, CD s svojo t. i. zavezo čistosti (v izvirniku CD Reinheitsgebot®) zagotavlja kakovost, neoporečnost in svež, sonaraven, v prihodnost usmerjen pogled na izdelke za nego kože. Blagovna znamka se zavezuje tudi k alternativnim metodam testiranja, ki izključujejo testiranja na živalih. Njihovo zavezo čistosti pozdravlja tudi 9 od 10 Slovenk*, ki se strinjajo, da je potrebno kupovati izdelke za nego kože brez oporečnih sestavin.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja