Vintage Getaway v modni zgodbi Good girl gone bad

vintage getaway
(Foto: Maja Fristacky)

Prizori iz modnih brvi, izložb in ulic trenutno vsekakor bolj spominjajo na leto 1975, kot na 2015. Kaže, da si bomo letošnjo jesen in zimo zapomnili po krojih in vzorcih, ki spominjajo na pretekla desetletja.

vintage getawayPrav zato so pri znamki Vintage Getaway, ki promovira ponovno nošenje oblačil in modnih dodatkov iz prejšnjega stoletja, sklenili podati roko reški fotografinji Maji Fristacky in skupaj z njo ustvarili modno zgodbo Good girl gone bad, v kateri protagonistko odlično “odpozira” Tjaša Gračner.

Gre za zgodbo o odraščanju, lepoti in ženskosti, odeto v brezčasna oblačila, barve in vzorce iz konca 60-ih in začetka 70-ih let prejšnjega stoletja.

Pri Vintage Getawayu pravijo, da so vintage oblačila tista, ki opravi dodajo individualnost ter jo ločijo od uniformirane množice. Nošenje rabljenih oblačil je tudi preprost in stajliš način, kako poskrbeti za okolje, hkrati pa skočiti v neko elegantnejše modno obdobje.

vintage getaway

vintage getaway

Maja Fristacky je fotografinja, ki svoj navdih išče v glasbi in filmih ter v svoja dela vedno vpelje malo retro pridiha. Kar pa s širokim naborom vintage oblačil in dodatkov, ki jih ponuja Vintage Getaway, pri ustvarjanju te modne zgodbe ni bilo težko. Več o ponudbi VG pa na njihovi FB strani.

vintage getaway

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja