Večno modni vzorci

Trendi se bodo iz sezone v sezono menjavali, to je najverjetneje vsem jasno, a obstajajo potiski, ki v pravilno odmerjenih dozah nikoli ne izgubijo svojega čara. Tu so zbrani večno modni vzorci, s katerimi v manjših količinah nikoli ne moreš zgrešiti. Dejstvo.

Živalski potisk

Večno modni vzorci

Leopardji, zebrast, kačji … Živalski potiski so kot nevtralne barve – sestavljene so iz sive, bež, rjave, črne. Nosiš jih lahko pozimi ali poleti in jih kombiniraš z vsem možnim. In če ne želiš, da te “žival” požre, ta potisk previdno doziraj – na sicer nevtralen oufit (črna, bež, siva, bela) dodaj superge/čeveljce/sandale/gležnarje z leopardjim (zebrastim, kačjim) potiskom, morda šal, ali pa torbo. A nikar vsega skupaj, lepo prosim. Kaj hitro vse skupaj izpade ceneno … ne vem, kdo bi si tega želel.

Cvetlični potisk

modni vzorci

Na prvi pogled je samo za ljubiteljice retro obdobij, ko so cvetlični vzorec popali na vse mogoče prostore in dele bivanja … S tapet, zof, zaves se je stvar sčasoma prelila še na ljubke kose oblačil. Pravilno vmeščen cvetlični potisk tako ni samo za stare mame, ali pa vintage obsedenke, ampak lahko paše vsaki gospodični, ki da kaj nase.

Karirast vzorec

večno modni vzorci

Karo v vseh mogočih barvah in odtenkih … možnosti je nešteto. Samo spet, ne pretiravaj s tem, en kos je več kot dovolj. Srajčka na hlače v eni barvi, ali obratno. Ostalo naj bo v nevtralnih, razen če si modna blogerka. Ve si lahko privoščite marsikaj. Ker obvladate. 😉

Črtast

modni vzorci

Črtasta oblačila z belo in modro na morju vedno vžgeta, ni res? Ta ležeren občutek lahko preneseš tudi na druge sezone, morda le v drugih barvah in pogostosti črt, ki pa lahko popolnoma spremenijo mood. V vsakem primeru okolici sporočaš, da si igriv/a in vedno za akcijo.

Pikčast

večno modni vzorci

Pike na oblačilih vedno spominjajo na neko preteklo obdobje in prikličejo spomine na junakinje romantičnih komedij, ki se na sončen dan po travniku igrivo podijo z izbrancem … Ali pa zapeljiva pin-up dekleta, ki koketirajo skozi življenje. Ne glede na to, kaj ti predstavljajo pike na oblačilih, SO zabavne in pogosto popestrijio cel outfit.

Batik poslikave

večni modni vzorci

Batik je indonezijski način vzorčenja tkanin z voskom. Včasih so vosek nanašali ročno, danes pa to počnejo tudi s pomočjo kovinskih žigov in zato lahko v večjih količinah proizvajajo tkanine, ki jih me danes nosimo. A tudi pri batiku previdno z doziranjem. Če imaš pajac, ki je ves potiskan, potem naj bo vse ostalo relativno nevpadljivo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja