V pričakovanju pomladi Miu Miu napoveduje dišavo novih začetkov

Oblikovalka Miuccia Prada je znamko Miu Miu ustvarila kot novo platformo raziskovanja mode, lahkotno, razmišljujočo in domiselno neresno, ki sledi svojim muham. Miu Miu ženska v popolnosti uteleša bogato pestrost te vizije.  Miu Miu Eau de Parfum pripoveduje o ženski mladosti, o svobodi s kančkom upornosti.  Popolnoma se ujema z Miu Miu žensko: iskreno in sramežljivo, igrivo in uporniško, brezčasno v njenem avanturističnem smislu.

Miu Miu L'Eau Bleue steklenickaV dišavi Miu Miu L’Eau Bleue, naslednji dopolnitvi Miu Miu družine, je parfumerka Daniela Andrier ujela poseben trenutek: vsakoletno občutje, ko iznenada ugotovimo, da je prišla pomlad. Tako rahel in tako nežen občutek, da ga je skorajda težko prepoznati. Je kot piš vetra. Ujame nas, ne glede na to, kje smo: v postelji pri odprtem oknu, drveč po avtocesti, ko nas po obrazu božajo sončni žarki, ali ko se pozno zvečer po dežju sprehajamo po mestu, ali zarana bosonogi tekamo po vlažni travi svojega vrta.

Ta občutek prihoda, kljub nadvse nežni sporočilnosti, nas povsem preplavi. Zato ker ni le enkratno doživetje, marveč spominja na vsakoletno prebujanje pomladi, prebujanje življenja.

Vonj po svežem cvetju, nežni šmarnici, jutranji rosi. Vlaga je celo na naših trepalnicah, ko obraz potopimo v spomladanski šopek cvetja. Nekje v ozadju kovačnik, čudovit v prosojnosti.  In še ena esenca, ki povsem ponazori ta trenutek: vonj po zemlji, globoki, vlažni, bistveni – to je Akigala les®, ki se širi v  vsej svoji polnosti.

PREBERI ŠE: O prvi dišavi znamke Miu Miu

Moč dišave je ravno v tem, da skriva razburljivo notranjost: začetek nečesa novega: občutek novega začetka, možnosti, upanja, ponovnega rojstva. Je pretres nečesa, kar se je skrivalo v globinah; neopisljivo vznemirjenje tistega, kar prihaja. V tem je skrivnost vonja, obudi tisto, kar smo skoraj že pozabili. Je več kot le olfaktiven občutek, v sekundi sproži povsem novo doživetje.

Ta šumeči blišč zgodnje pomladi je esenca nove dišave Miu Miu L’Eau Bleue. Steklenička je še vedno z ikonskim Miu Miu matelassé vzorcem, toda Miu Miu L’Eau Bleue obuja modro bravo v transparentni obliki – z lesketajočo svetlobo v notranjosti in številnimi odsevi. Na vrhu je pastelno rumen pokrovček, ki spominja na sijoče Miu Miu dekle. Ta osupljiva steklenička komaj čaka, da jo razkrijemo. Kot darilo, ki ga moramo odpreti.

miu miu
(Foto: Miu Miu Press)

Tudi za kampanjo nove dišave se v glavni vlogi pojavi igralka Stacy Martin in tudi tokrat so fotografije delo Stevena Meisla. Svež in barvit duh Martinove v modri oblekci, tokrat z rumenimi čeveljci.  Martinova pooseblja vse glavne kvalitete Miu Miu ženske; njen sijaj in transparentnost sta esenca  Miu Miu L’Eau Bleue. Tudi mucka je nazaj. Izziv se torej nadaljuje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja