Trendi pričesk za to jesen in zimo

trendi pričesk
Dika svetuje … (Foto: Ljubimka Pavasovič)

Tudi če nisi tip ženske, ki bi sledila trendom pričesk, morda lahko tu najdeš kakšno idejo. To sezono imaš namreč na voljo kar nekaj preprostih in čudovitih opcij, ne glede na dolžino las. Poleg vsega na vprašanje, kakšni so trendi pričesk za to jesen in zimo, odgovarja ena od izjemno popularnih zvezdic oddaje Bognedaj, da bi crknil televizor Dika Hušič, ki ima v Domžalah svoj frizerski studio.

Kar se barv tiče je bronde (blonde +brown) to modno sezono absolutna zmagovalka. Gre za mešanico blond in svetlo rjave barve, katere ljubiteljice so mnoge znane igralke in manekenke, saj se mojstri mešanja barv z lahkoto približajo naravni barvi las in zato sprememba ni tako drastična. Le nekoliko bolj sveža, lahkotnejša in enostavno lepša.

Potem sta tu še medena blond in jagodna blond, sledi šampanjec rdeča in cimet barva, od rjavih pa sta najbolj izpostavljeni srednje čokoladna in hladen kostanj.

trendi pričesk

Kaj pa frizure? To jesen in zimo si bomo – ne glede na barvo las – delale nizke čope in nizke fige, ki so lahko narejene iz kitk, oblikovale in negovale si bomo naravne in retro kodre v stilu Brigitte Bardot, poleg tega si bomo pričesko lahko polepšale tudi s širokimi trakovi v laseh.

trendi pričesk

A ne glede na to, kakšni so trendi pričesk, pa še vedno velja: izberi si barvo in frizuro, ki ustreza trenutnem razpoloženju (in finančnem stanju, let’s keep it real:). Upoštevaj nasvete strokovnjakov in dobronamernih bližnjih, a kljub vsemu si ti tista, ki bo izbrano “grivo” nosila. Zato naj bo taka, da jo boš samozavestno in ponosno razkazovala. Naj bo taka, da boš po svetu hodila z dvignjeno glavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja