Tinetovi najzabavnejši fb zapisi

tinetovi najzabavnejši fb zapisi
Tine Murn (Foto: Facebook.com)

Zabavna oddaja Bognedaj, da bi crknu televizor v sredo štarta z novo, 3. sezono, in vem, da komaj čakaš na iskrene in pristne komentatorje, ki so te znali nasmejati do solz. Da bo lažje počakati na prvo oddajo si lahko tu prebereš nekaj Tinetovih najzabavnejših fb zapisov.

Ojoj, izkoristil te je samo zaradi seksa? Ubožica … Nehaj jamrati! Seks je izjemen. Pritožuj se, ko te bo izkoristil za pranje posode. Ali kot človeški ščit.

Malo se le umiri, blagajničarka v Lidlu. Zakaj je potrebno trikrat preveriti moj bankovec? Če bi znal ponarejati petdesetake, ne bi kupoval v Lidlu.

Če zagledam luškan parček, ki se poljublja v javnosti, se zaderem, “Vedel sem, da se dobivaš z drugim,” in jokajoč oddrvim stran.

Samo otroci štejejo ovce pred spanjem. Štej svoje dolgove, svoje napake, svoje nesrečne ljubezni … in potem zaspi v solzah kot odrasel človek.

Ženske se zbudijo z zehanjem. Moški se zbudijo z erekcijo. Naključje?

Sovražim, ko nekaj tipkam in zraven mislim na nekaj drugega, potem pa podzavestno natipkam tisto, o čemer sem seksal …

Raziskava je pokazala, da je tip moškega, ki je všeč ženskam, odvisen od menstrualnega ciklusa. Ko ženska ovulira, so ji na moških bolj všeč grobe in možate značilnosti. Toda, ko je ženska pred ali med menstruacijo, so ji bolj všeč moški z nalepljenim selotejpom preko ust in prebodeni s sulico skozi prsni koš, medtem ko gorijo. Na to temo ni predvidenih več nobenih novih raziskav.

Prihranke moram nesti na banko. Premajhni so, da bi lahko šli sami.

Če bi moški videli vse akrobatske položaje, v katere se lahko ženske spravijo med britjem nog, bi zahtevali precej bolj divji seks.

Če meniš, da ima tvoja žena smisel za humor, poskusi narediti stezo iz cvetov vrtnic, ki bo vodila do korita z umazano posodo.

Za dnevno dozo pikrih in smešnih pripomb mu lahko slediš na FB.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja