Ti ta kozmetični izdelek res lahko pomaga napredovati?

Kako dobro delaš je (poleg vez očitno:) po mojem skromnem mnenju še vedno najpomebnejši pokazatelj, kako uspešen si lahko v službi, a videz tudi nekako igra kar pomembno vlogo. Ampak … Ali obstaja še kaj, kar ti pri tem lahko asistira? Ti ta kozmetični izdelek resnično lahko pomaga napredovati v službi? Baje, da lahko.

izdelek
(Foto: Press)

Šminka Tom Ford Lips and Boys Collection Alejandro #38

Guru dužbenih omrežij Aliza Licht, ki je bila prej znana kot DKNY PR Girl, je razkrila zanimivo raziskavo, ki je zajela 500 žensk z različnih področij. 78.8% teh namreč meni, da rdeča šminka na ustnicah projecira samozavest, češ da s tem daš vedeti, da “nisi kar tako”.

Šminka Maybelline Infra-Red #985

Kar pa se nošenja rdeče šminke na razgovorih za službo tiče, pa jih je 46.6% reklo, da je to dobra ideja, medtem ko samo 14% pravi, da to podaja negativno mnenje o osebi, ki si je obravala ustnice tako kričeče.

Ne glede na takšne in drugačne raziskave UR podpira vse barve na ustnicah. Strokovnjaki pa še priporočajo uporabo barvice, da se šminka ne razlije. Poleg tega je pri aplikaciji živih barv priporočljivo redno čekirati svoje zobke, saj se radi navlečejo “bojnih barv”.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja