Telo si želi naravne nege

jesen koza
(Foto: weheartit.com)

Tudi po poletju, ko temperature padejo, je treba poskrbeti za primerno nego kože. Ohraniš jo lahko svežo in zdravo z izdelki blagovne znamke CD in v jesen zakorakaš povsem samozavestno in sproščeno. Prijetne temperature nas spodbujajo, da veliko časa preživimo zunaj, na svežem zraku, v objemu narave, ali na plaži, obsijani s soncem … Koža je v tem času posebej izpostavljena, zato je prav, da poznamo svoj tip kože, da vemo, kako zanjo pravilno poskrbeti in izberemo primerne izdelke za njeno nego. Le tako se bomo v njej zares dobro počutili.

Nekaj nasvetov za dobro jutro … in popoln dan.

Zjutraj si privošči osvežujoč tuš, ki te bo prebudil in poživil. Temperaturo vode znižuj postopoma. Hladna prha bo namreč spodbudila regeneracijo telesa in metabolizem, te napolnila z energijo, spodbudila krvni pretok ter osvežila tvojo kožo. Da bo ta svilena na dotik. Ko se odpraviš od doma, v šolo, službo ali naravo, uporabi dezodorant, ki ti bo nudil občutek svežine cel dan. A bodi pozorna in se izogibaj takšnim, ki vsebujejo oporečne sestavine. Izberi takšnega, ki bo pH-nevtralen in bo vzdrževal tvojo naravno bakterijsko floro. Zdravje postavi na prvo mesto. In ne pozabi na svoje preostale čute. Izberi nevpadljive vonje gelov za tuširanje in dezodorantov, takšne, ki se ne bodo “kregali” s tvojim najljubšim parfumom.

Lokvanj, limona in granatno jabolko so nežni vonji za dušo in telo.

Dezodoranti in geli za tuširanje blagovne znamke CD ponujajo odgovor na pričakovanja in želje sodobnih, aktivnih žensk. Na slovenskem trgu so na voljo s tremi osrednjimi sestavinami – lokvanja, limone in granatnega jabolka. Njihov nežen in nevpadljiv vonj sprošča dušo in telo. Granatno jabolko je znano po tem, da pomirja in je idealno za razdraženo ali suho kožo. Vonj limone na drugi strani poživlja telo in dušo, za aktiven start v nov dan. Izvlečki lokvanja pa oživljajo naravne lastnosti kože, zagotavljajo nežno nego in nudijo svilen občutek na občutljivi koži.

cd izdelki
Ves teden sem testirala izdelke CD in ugotavljala, kateri vonj gela in dezodoranta mi najbolj ustreza. Granatno jabolko na prvem, lokvanj na drugem mestu. 🙂 Če se zanašaš na svoj vonj, ponavadi kar zadaneš. Izdelek, ob katerem skoraj omedlevaš, kar tako omamno diši, je ponavadi kar pravi in ustreza kemiji tvojega telesa. Posledično se tudi ob potenju sprošča prijeten vonj.
Le najboljša nega, ki je brez oporečnih sestavin … CD geli za tuširanje in dezodoranti ne vsebujejo mineralnih olj, silikonov, parabenov, barvil in sestavin živalskega izvora. Koži zagotavljajo le takšno nego, ki jo najbolj potrebuje. Brez nepotrebnih dodatkov, a ne na račun učinkovitosti. Dezodoranti blagovne znamke CD nudijo vso potrebno zaščito brez aluminijevih soli, ki mašijo pore in imajo vprašljive učinke na zdravje. Nežna in učinkovita nega torej, brez oporečnih sestavin. Po drugi strani le osvežujoč tuš ohranja kožo resnično brezhibno. Geli za tuširanje blagovne znamke CD so pH-nevtralni in ne spreminjajo naravnega ravnotežja kože. V tvoji kolekciji izdelkov za nego kože naj bodo tako geli in dezodoranti blagovne znamke CD, za brezskrbno uživanje v jesenskih dneh. Koža ti bo hvaležna. 
Danes, ko so želje po uporabi neoporečnih izdelkov večje kot kdajkoli prej, CD s svojo t. i. zavezo čistosti (v izvirniku CD Reinheitsgebot®) zagotavlja kakovost, neoporečnost in svež, sonaraven, v prihodnost usmerjen pogled na izdelke za nego kože. Blagovna znamka se zavezuje tudi k alternativnim metodam testiranja, ki izključujejo testiranja na živalih.
S prenovljeno ponudbo je CD že prisoten v izbranih drogerijah v Sloveniji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja