Tarantino nam bo v 2019 postregel še z eno mojstrovino

Kot absolutni oboževalki Quentina Tarantina mi je zmanjkalo besed in superlativov, ki bi opisali moje navdušenje ob izidu napovednika Once Upon A Time In Hollywood. Gre za režiserjevo 9. filmsko mojstrovino (baje predzadnjo, wtf?!), v kateri glavne vloge prevzamejo Brad Pitt, Leonardo DiCaprio in Margot Robbie, in meni se meša.

Bojda je Tarantino rekel, da je to delo na nek način zelo podobno Šundu (Pulp Fiction) iz leta 1994. Odlično! Ker me je točno ta film kot mulo opozoril na tega režiserja. Paaa Bruce Lee se pojavi!!! Ne pravi, seveda, ker je legenda akcijskih filmov iz 70ih žal mrtva. Ampak Quentin, car, ga je umestil v zgodbo. Poleg prej omenjene trojice v filmu zanimive like odigrajo še Al Pacino, Tim Roth, Kurt Russell, Damien Lewis, Dakota Fanning in Luke Perry, na seznamu se znajde tudi Lena Dunham. In to je samo ščepec znanih obrazov, ki sodelujejo pri tem projektu. Skratka, julija 2019 (tudi v Sloveniji?) nam bo Tarantino postregel še z eno mojstrovino, v kateri lahko pričakujemo ogromno nasilja in…stopala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>