Ta učiteljica joge je pravi navdih

Reci, kar hočeš, ampak dejstvo je, da smo ljudje v tem delu sveta večinoma površinski in plitvi. Nekateri poskušamo odvračati pozornost s teh “obsojam te, ker si tak in tak” zadev in neprestano iščemo pozitivo ter si veliko raje prizadevamo za izboljšanje zdravja (vseh vrst), povezovanje in podporo, kot pa pljuvanje po vsem pod krinko “konstruktivne kritike”. Zato pozdravljam tovrstne zgodbe, saj ta učiteljica joge JE pravi navdih.

ta učiteljica joge je pravi navdih
(Foto: Instagram)

27-letni Jessamyn Stanley je jasno, da ni tipična inštruktorica joge. Pa je to vseeno ne ustavi. Punca ima skoraj 100 tisoč sledilcev na Instagramu, kjer s svojimi jogijskimi pozami navdihuje ljudi vseh oblik in velikosti.

ta učiteljica joge je pravi navdih

Danes je sicer “jogi s certifikatom”, ampak ji joga ni vedno dišala. Kot srednješolko jo je teta vpeljala v Bikram, ali hot jogo, pa ji to takrat res ni pasalo. Ampak čez čas se je to spremenilo, saj jo je prijateljica prepričala, da uporabi kupon (na foro 1nadan.si, kuponko.si). (Sklepam, da je bil/a inštruktor/ica joge odgovoren/na za njeno navdušenje. Sama vedno poudarjam, da je nešteto inštruktorjev – najdi takega, ki ti ustreza, pa bo ti bo vadba vedno v veselje. Ne obupat nad vadbo, poišči sebi ustreznega inštruktorja!)

ta učiteljica joge je pravi navdih

“Zanimivo mi je bilo, kako izpolnjujoča je lahko vadba,” je zapisala na svojem blogu. “V primerjavi z drugimi fizičnimi aktivnostmi je joga prebudila mojo duhovno radovednost, tudi ko dosegam meje fizične izčrpanosti.”

ta učiteljica joge je pravi navdih

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja