Ta sobota bo spet Nostalgična

ta sobota bo spet nostalgična
Zacahni si: Nostalgična sobota, 29. 8.!

Ponedeljek je in počasi si bo treba zorganizirati ves teden. No pressure though. Za soboto si zato lahko zacahneš nekaj v smislu Polnjenje baterij na Vintage Vikendu, ploščad SEM (nostalgična) v Ljubljani … Eden od predlogov pač.

Vintage Vikend je ljubiteljski projekt prvotno dveh prikupnih mladenk in je v Sloveniji pred leti povzročil pravo vintage evforijo. Navdušenje iz večih razlogov in hvalabogu vmes ni popustilo, zato se tovrstni dogodki kot je Nostalgična sobota še odvijajo. Ob koncu avgusta VV praznuje tudi svojo šesto obletnico, zato jo bo čez nekaj dni, 29. 8., obeležil s pravo pogostitvijo.

Tokratna Nostalgična sobota se bo odvijala v sklopu SEM-ove razstave Moda v gibanju, ki odstira pogled na italijansko modo med petdesetimi in devetdesetimi leti prejšnjega stoletja ter prikazuje slovenske modne utrinke tega časa.

Za pestro ponudbo oblačil, modnih dodatkov, nakita in dodatkov za dom iz druge roke bodo poskrbeli številni vintage ponudniki kot so Mellow Moose Station, Vintage Galerija, Gvant, Moje Tvoje, Vintage Getaway, Puppa Fashion, Rabljena Rwba, Muscovites Sky, Vintage Vikend, In-LIVING Style, Sloblog, nostalgična, retro diva Angie Snow pa bo delila svoje stilske nasvete.

Vstop prost. *V primeru dežja bo dogodek v razstavni hiši Slovenskega etnografskega muzeja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja