Študenti obiskali raj na zemlji

raj na zemlji
Otok Lefkas je znan po rajskih plažah. Na eno izmed skritih plaž so se mladi popeljali z ladjico in uživali v Secret beach partyju. (Foto: Marko Delbello Ocepek)

Rajska plaža, klifi, skoraj bel pesek, turkizno morje … kdo ne sanja o tem?! Poleg tega pa še nepozabni žuri, odlična družba več kot tisoč mladih in adrenalinske vodno-športne aktivnosti. Collegium je vse to in še več pripravil mladim, željnim poletnih dogodivščin, v povsem prenovljenem konceptu Student Island na grškem otoku Lefkas, ki za večino turistov predstavlja pravi raj na zemlji.

raj na zemlji
Nov koncept in nov otok, ki ponuja pester, dinamičen program. Na njem je bil med najbolj obleganimi tudi član Big Brotherja, animator Tibor Baiee.

Otok Lefkas je še neodkriti biser Jonskega morja. Po 18 letih neprestanega žuranja na absolvetskih izletih se je Collegium odločil, da gre naprej, in da slovenski mladini pokaže še večji raj na zemlji ter se poslovi od legendarnih absolventskih otokov Kreta in Zakintos. Pripravili so povsem nov koncept – Student Island in mu poiskali nov dom – otok Lefkas. Mladi, ki so potovali na Student Island, so tako lahko končno uživali v popolnem raju. Na čudovitih plažah, na Secret beach partyju in športnem dnevu, kjer so se navdušenci nad vodnimi športoi lahko preizkusili tako v kajtanju kot surfanju.

raj na zemlji
Moderator Tadej Bricelj, animator Tibor Baiee, radijski voditelj Tomaž Čop – Birko, Dominik Černjak in Marko Stošič

Po končanem uživanju na plažah je sledilo večerno dogajanje – nepozabne zabave v klubih Capital in Copla beach. V Capitalu so za vroče ritme poskrbeli odlični didžeji, radijski moderator in producent Tadej Bricelj pa je z mikrofonom dvigoval temperaturo in tako še dodatno popestril zabave sredi grškega otoka. White party, color night in ostale tematske zabave so tako žarele sredi otoškega paradiža, kjer so se zabavali tudi zmagovalec resničnostnega šova Big Brother in animator Tibor Baiee, radijski voditelj jutranjega programa radia Antena Tomaž Čop – Birko s svojo ženo Danico ter pevka Alya skupaj s svojim kitaristom Nejcem Ušlakarjem.

raj na zemlji
Pevka Alya, kopica študentov, selfi palčka in fotograf … žurersko legendarni selfie.

V klubu Copla beach pod zvezdnatim nebom je drugi večer nepozaben žur pričarala priljubljena pevka Alya, ki je skupaj z ogromno množico mladih prepevala svoje največje hite in tako mlade, ki so letovali na Student Islandu označila za največje carje med žurerji ter posebej njim poklonila svoj hit Car. Mladi so tako žurali do zgodnjih jutranjih ur, vse dokler ni zopet posijalo sonce in ogrelo čudovite grške plaže, kjer se je naslednji dan nadaljevala nepozabna dogodivščina.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja