Sofia Vergara skočila v zakonski jarem

sofia vergara
(Foto: Instagram/sofiavergara)

Včeraj sta zvezdnika Sofia Vergara in Joe Manganiello skočila v zakonski jarem. Vsak trenutek romantične poroke sta vestno dokumenirala in jih pridno delila s svetom na Instagramu.

sofia in joe poročena

43-letna igralka, ki je najbolj znana po vlogi v seriji Moderna družina, in 38-letni mišičasti igralec sta se poročila v The Breakers Resort na Floridi. Med številnimi slavnimi gosti so bili tudi igralci Channing Tatum in njegova žena Jenna Dewan, Anna Paquin z možem Stephenom MoyerjemReese Witherspoon in Julie Bowen.

sofia vergara

Sofia je blestela v po meri narejeni poročni obleki dizajnerja Zuhairja Murada, krasil jo je nakit oblikovalke Lorraine Schwartz, do oltarja pa jo je pospremil njen 23-letni sin Manolo.

sofia vergara

Manganiello je nosil smoking Johna Varvatosa, prvi ples kot zakonca pa sta izvedla na pesem Franka Sinatre The Way You Look Tonight.

sofia  vergara

Zvezdnika sta skupaj od julija 2014. Zaročila sta že po šestih mesecih razmerja, na božični dan. Več slik njune čudovito okrašene, romantične poroke lahko občuduješ na Sofiinem Instagramu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja