Shia Labeouf livestreama sebe med ogledom svojih filmov

Naslov v bistvu pove vse, gre pa za nekaj povsem resničnega. Igralec in vse pogosteje tudi umetnik se je spravil na live art projekt, poimenovan #AllMyMovies. Shia Labeouf trenutno sedi v nekem newyorškem kinu in gleda vse svoje filme. Vse. In to bo počel tri dni, brez premora za počitek, spanje ali hranjenje.

shia labeouf

To je njegov zadnji podvig, v katerem poskuša “najti svoj notranji jaz”, njegovi odisejadi pa je lahko priča sleherni mimoidoči, ki si želi z njim gledati njegove filme. Pridružiš se lahko tudi ti, če skočiš na http://newhive.com/allmymovies in ga med prenosom v živo gledaš naravnost v obraz, ko on gleda sebe. Shia Labeouf, umetnik.

Če slučajno ne poznaš njegovih prejšnjih umetniških del, si jih poglej spodaj. 😉

Si predstavljaš, kako čudovito mora biti, ko imaš milijone na računu (zaradi svetovno znanih hollywoodskih filmov, ki si jih posnel in danes gledaš zviška na to) in se zdaj lahko igraš umetnika … Spremljali te bodo, ker si pač znan, ocene tvojega umetniškega dela pa tako in tako niso pomembne, saj “tudi največjih umetnikov v času življenja niso razumeli”. Ma, sem mu kar malo fouš, jap. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja