Serija Midve z mamo se vrača in tu je prva fotka s snemanja

midve z mamo
Michel in Lorelai (Foto: Twitter)

Netfilx je ob koncu januarja potrdil, da se serija Midve z mamo (Gilmore Girls) vrača na male zaslone. Prav tako so potrdili, da bo večina stare zasedbe sodelovala pri oživitvi nanizanke. Lauren Graham kot Lorelai, Alexis Bledel kot Rory, Scott Patterson (Luke), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Sean Gunn (Kirk) in Keiko Agena (Lane) nas bodo zabavali prav tako kot leta 2007.

Zdaj pa je tu še prva fotka s snemanja Midve z mamo (revival), ki jo je na Twitterju objavil Yanic Truesdale. Igralec ima v seriji vlogo pikrega in zabavnega poslovodje Dragonfly Inna, Michela Gerarda. “Prvi dan vrnitve v Inn z mojo šefico. Kako zabavno,” je zapisal ob sliki.

Avtorica Amy Sherman-Palladino in njen mož Daniel Palladino, ki je izvršni producent, sta se tudi pridružila oživitvi serije, kar je odlična novica, saj ustvarjalka nanizanke pri zadnji sezoni ni sodelovala. Tako je zdaj dobila priložnost, da zgodbo zapelje tako, kot si je prvotno zamislila.

Priljubljena serija bo na Netflixu na voljo v štirih delih, dolgih kar 90 minut, tako da bomo oboževalci dobili kar pošteno dozo Gilmore punc, ki smo jih tako pogrešali skoraj celo desetletje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja