Še en zabaven odziv na Teslino pospeševanje

Visokotehnološka vozila Tesla so mokre sanje marsikaterega navdušenca nad avtomobili. Razumljivo, saj so električna (ekoekoeko friendly), poleg tega pa imajo res bolan pospešek. Kar je pokazal tudi posnetek angleškega igralca, komedijanta in pisatelja Roberta Llewellyna, ki je z zamudo testiral Teslin insane mode (to je to izjemno učinkovito, bolano pospeševanje). V 3.2 sekundah do 100km/h, kaj pa to?! Zato si le poglej še en zabaven odziv na Teslino pospeševanje.

Tazabaven del se začne na 1:57, potem pa pozornost usmeri še na 3:35, ko pospešek 59-letniku povzroči vrtoglavico in slabost, hkrati pa nekontroliran smeh in kletvice.

Dodajam še enega, ki si ga najverjetneje že videl/a, pa vseeno … poglej, kako so se sopotniki odzvali na insane mode pospeševanje Teslinega elektičnega avtomobila.

Teslin insane mode (nor/neprišteven način) je sicer že “stara zadeva”, saj so nedavno napovedali tudi prihod ludicrous mode, ki obljublja 2.8 sekund do 100km/h.

In ker sem kot sarkastično dekletce, ki je avtomobili niti malo ne zanimajo (samo odzivi, hehe), vprašala, čemu služi tak pospešek in zakaj bi ga kdo sploh potreboval … sem dobila prav zabaven odgovor. “Dinamika, bejb.” 🙂 So there you go.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja