Samsung za inovacije prejel kar 38 nagrad

samsung
Samsung Gear VR so očala Gear VR, ki jih je Samsung razvil v sodelovanju s podjetjem Oculus. So kompatibilna s pametnimi telefoni Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 in Galaxy S6 edge, z zaslonom resolucije Quad HD Super AMOLED pa očala prinašajo barve, jasnost slike in zmogljivost, ki so potrebne za neverjeten občutek navidezne resničnosti.
samsung
Samsung Gear S2 je popolnoma preoblikovana pametna ročna ura, ki sloni na intuitivni krožni obliki, z vrtečim se okvirjem za preprosto in natančno navigacijo uporabniškega vmesnika z obračanjem številčnice. Gear S2 že s samim pogledom na ekran nudi vpogled v obvestila na koledarju ali v elektronsko pošto, pošiljanje sporočil idr.

Samsung Electronics, vodilno svetovno podjetje in prejemnik številnih nagrad za inovacije na področju potrošniške elektronike, polprevodnikov in telekomunikacij, je prejel kar 38 prestižnih nagrad za inovacije CES 2016. Največji sejem potrošniške elektronike CES, ki ga organizira CTA (Consumer Technology Association), je znan kot svetovno zbirališče vseh, ki blestijo na področju potrošniške elektronike.

Organizacija CTA, ki že od leta 1976 nagrajuje največje dosežke v oblikovanju izdelkov in tehnologiji, je družbo Samsung letos nagradila s kar 38 nagradami za njihove inovacije, kar je še ena nagrada več kot lani.

Med prejetimi nagradami so kar tri prestižne nagrade za najboljšo inovacijo. O nagradah za oblikovalsko odličnost in tehnologijo najnaprednejše potrošniške elektronike v 27 kategorijah je sicer odločala strokovna komisija, sestavljena iz neodvisnih industrijskih oblikovalcev, inženirjev in predstavnikov trgovskih medijev.

samsung
Samsung 950 PRO 512 GB: pogon SSD je prvi sekundarni pomnilnik za dolgotrajno shranjevanje podatkov z navpično NAND (V-NAND) tehnologijo. Ustvarjen je za zahteve zelo zmogljivih hišnih in poslovnih stacionarnih računalnikov in prenosnikov ter idealen za računalniško podprto oblikovanje, analizo podatkov in tehnološko simulacijo. 950 PRO uporabniku ponuja vrhunsko zmogljivost, večjo pasovno širino in manjšo zakasnitev pri delovnih postajah pri še tako velikih obremenitvah.

“Samsung uporabnikom po celem svetu prinaša edinstvene izkušnje, saj jim neprestano predstavlja izdelke, ki jim omogočajo vedno bolj povezano življenje,” je dejal Gregory Lee, generalni direktor družbe Samsung Electronics za Severno Ameriko.

“Počaščeni smo, da je tako CTA kot celotna industrija prepoznala našo predanost inovativnosti in odličnosti v potrošniški izkušnji naših izdelkov in veselimo se že predstavitve naših najnovejših dosežkov na mednarodnem sejmu potrošniške elektronike CES 2016.”

Nagrajeni izdelki Samsung so razporejeni v 18 kategorijah: televizorji, monitorji, mobilna tehnologija, tablični računalniki, prenosne elektronske naprave, digitalna slikovna obdelava, gospodinjski aparati in pomnilniki. Večina izdelkov Samsung bo na ogled na sejmu CES 2016, ki bo potekal od 6. do 9. januarja 2016 v Samsungovem razstavnem prostoru v osrednji dvorani kongresnega centra v Las Vegasu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja