Salon medinmleko tudi uradno odprl svoja vrata

medinmleko
(Foto: Tadej Mulej)

medinmlekoPetkov večer v ljubljanski situli je bil zopet ujet v čarovnijo, saj je lepotni salon medinmleko tudi uradno odprl vrata svoje že druge poslovalnice. Tokrat so škarje, čopiče in druge kozmetične pripomočke zamenjali ritmi slovenske glasbe, s katero so vrhunski izvajalci razvajali obiskovalce. Glasbeno in plesno poslastico so tako navzočim servirali Neisha, Katrinas, Rok Golob s King Fooji in Jernej Kozan.

Krona večera je bila nedvomno modna revija lepote skozi čas. V trendovsko dogajanje zadnjih sedemdesetih let je več kot 300 gostov pospremila simpatična Maja Tratnik, ki je povezovala večerni program. Sprehod po modni pisti je pričaral številne modne utrinke današnjih in preteklih časov, ki narekujejo trende lepote v frizerstvu in drugih kozmetičnih storitvah.

medinmlekoMične gospodične in karizmatični fant so se predstavili z očarljivimi pričeskami in brezhibnim ličenjem. Ob koncu je sledila bogata nagradna igra in prijetno druženje, ob čimer so vsi navzoči nazdravili uspešni prihodnosti novega salona.

Poleg vsega pa je na dan dogodka svoj rojstni dan praznovala prav lastnica in vodja lepotnega salona medinmleko Saša Kersnik. “Današnji dan je zagotovo poln čarobnih vtisov in občutkov. Vesela sem, da sem ga lahko preživela v takšni družbi. Iz srca bi se rada zahvalila vsem, ki so bili del naše pravljice in so tako meni kot celotni ekipi narisali nepozabne trenutke. Izkoristila bi ta trenutek, da vsem obstoječim in novim strankam obljubim, da se bomo skupaj z ekipo lepotnega salona medinmleko še naprej trudili vsak sleherni dan obarvati s čarovnijo. Škarje, čopiči in drugi kozmetični pripomočki so namreč naše čarobne paličice, s katerimi nam nedvomno lahko uspe.”

medinmleko

Lastnica (ki nazdravlja) je ponosna, da se med in mleko tudi uradno cedita že v dveh lepotnih salonih, na že znani lokaciji v Domžalah in po novem tudi v ljubljanski Situli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja