S takimi kovčki se zares potuje v stilu

Običajno na potovanja s sabo odnesemo preveč stvari in jih komaj stlačimo v svoje potovalke. Podjetje Rimowa, ki izdeluje ene najbolj trpežnih kovčkov na svetu, izdelanih iz polikarbonata, pa je pri izdelavi svojih kovčkov poskrbelo tudi za praktičnost. Notranjost je namreč oblikovana tako, da vanj lahko spravimo veliko večjo količino oblačil, kot v ostale kovčke istega volumna. To pa še ni vse. Rimowa je svoje kovčke pripravila v najrazličnejših odtenkih. Nekateri izmed teh so tako živih barv, da kar kličejo po točno določenih destinacijah. Na primer …

BOSSA NOVA GREEN/BEIGE KOVČKI

kovčki
Brazilska kombinacija v zeleno-bež varianti kar kliče po temperamentni Braziliji ter vročem soncu in peščenih plažah. (Foto: Rimowa Press)

KOVČKI SALSA AIR GUARDS RED                                                       KOVČKI LIMEGREEN SALSA AIR

kovčki rimowa
Rdeče telefonske govorilnice in rdeči avtobusi so eni največjih znamenitosti glavnega mesta Velike Britanije. Rimowa kovček v “pikapolonica” barvni kombinaciji je zato kot nalašč za obisk Londona.
kovčki
Pastelne barve predstavljajo prestiž. LimeGreen na Rimowa kovčku pa izžareva ravno toliko energije, da bi ga takoj poslali na potovanje v Pariz. V mestu večne romantike bi se ti kovčki povsem ujeli v energičen utrip mesta, kjer prav tako na vsakem koraku vohamo prestižnost.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja