S katero podlago Kylie Jenner doseže brezhibno polt

kylie
(Foto: Instagram)

Najmlajša “Kardashianova” Kylie Jenner se je v zadnjem letu uveljavila kot dobra poznavalka beauty industrije. S svojimi polnimi (beri: umetnimi) ustnicami in brezhibno poltjo je popolnoma obnorela svet (beri: najstnice in malo starejše “najstnice”), zato je nedavno premišljeno izdala #LipKitbyKylie“skrivnost do popolnih ustnic”. Gre za tri njene najljubše odtenke lipglossa (in barvno ujemajoče se barvice), ki ob nanosu matirajo, zaradi česar so ustnice videti kot žametne. Njena ličila so bila nemudoma razprodana, zato boste na svoj set barvice in glossa morale malce počakati.

Je pa tu še njena najljubša podlaga Mehron Celebre HD Pro (pojdi na Amazon za dobro kupčijo), s katero zvezdnica doseže na videz brezhibno polt, ki jo brezsramno razkazuje na vseh možnih družbenih omrežjih. In ustvarja komplekse vsem neobdelanim. 🙂 A tudi če pred kratkim nisi bila pri plastičnem kirurgu ali kozmetičarki, dober puder vedno pomaga. 😉

In ne glede na to, kako odlično podlago imaš … Če si želiš “zdravega videza”, brez rdečila za lica ne gre. Res ne. Kylie je zvesta uporabnica rdečila Estee Lauder Lovers Blush, ki poživi in poudari njena lička ter osveži celoten videz. Tako kot bo tebi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja