S Clarinsom boš jeseni lepa podnevi in ponoči

V prvih septembrskih dneh Clarins predstavlja novo kolekcijo ličil, ki so preprosto čudovita. Z njimi boš jeseni lepa podnevi in ponoči. Znamka obljublja naraven videz čez dan in bolj dramatičen zvečer oziroma ponoči. Jaz sem vedno za. Let’s do this.

S Clarinsom boš jeseni lepa podnevi in ponoči
(Foto: Press/Clarins)

Svinčnik za obrobo oči Crayon Khol (prva dva na sliki zgoraj) je uporaben kot črtalo za oči, ki ga uporabiš ob koreninah trepalnic, ali kot “kohl” na notranji liniji očesa. Izjemno lahka tekstura omogoča rahel nanos, zaradi formule, obogatene s pigmenti, pa vseeno lahko dosežeš intenziven rezultat. Plus je definitivno to, da lahko barvo prilagodiš z naravnim aplikatorjem na drugi strani svinčnika, s katerim lahko nanašaš tudi senčila.

Z mehkim in natančnim svinčnikom za obrvi (zadnji trije na sliki zgoraj) lahko dosežeš naraven videz. Dolgo obstojnost teh je potrdilo kar 86.7 procentov žensk, udeleženih v raziskavi.

S Clarinsom boš jeseni lepa podnevi in ponoči

Paleta petih senčil za veke ponuja intenzivne in dolgo obstojne barve, kljub mehki in nežni teksturi. S Clarinsovimi senčkami boš lepa podnevi in ponoči, saj sta na voljo dve paleti senčil z rastlinskimi in mineralnimi izvlečki, jojoba oljem za mat ter rožnim oljem za satenasta senčila. Poleg tega pa te na kartončku v škatlici preseneti še nasvet za ličenje.

S Clarinsom boš jeseni lepa podnevi in ponoči

Mat senčilo za veke Ombre Matte vsebuje prašek bambusa, ki matira površino vek, vsrka vlago in tako omogoča dolgo obstojnost senčila. S tem prideš do enakomerne barve, ki z nežno in prijetno kremno-pudrasto teksturo omogoči dolgo obstojnost. Senčke enostavno naneseš s prsti, ali z npr. tistim aplikatorjem na svinčniku za oči.

S Clarinsom boš jeseni lepa podnevi in ponočiNegovalno rdečilo za ustnice s sijajem Rouge Eclat je hranljiva in mehka šminka, ki ti kot uporabnici ponuja polno ugodja. Vsebuje namreč rastlinske voske kot so mimoza, jojoba in sončnica, ki intenzivno hranijo tvoje ustnice.

Odtenka na sliki levo sta 21 Tawny Pink in 22 Red Paprika, ki naj bi imela – tako kot ostale šminke – funkcijo delovanja proti starosti (karkoli naj bi že to pomenilo.)

Ne glede na to, kaj obljubljajo, pa bi sama uporabljala kar nekaj odtenkov te šminke. Barve so bogate, intenzivne in hkrati ne preveč vpadljive, embalaža pa je … aaah, vedno padem na zlato, ki objema rdečilo, ki bo na mojih ustnicah okušalo svet …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja