Purističen dizajn je trend prihodnosti

catriceJasna strategija s klasičnimi kroji, svetlimi barvami in grafičnimi vzorci je recept za pogumen modni videz, ki je poln energije. Arhitekturni gradbeni elementi kot je raven, purističen dizajn so v centru modnih šovov, je trend prihodnosti in investicija v brezčasno oblikovanje. Linerarne oblike in intenzivne barve so glavni elementi omejene kolekcije Graphic Grace iz Catrice, ki bo na voljo od konca januarja do sredine marca 2016. Opazno oranžno in barvo fuksije Catrice kombinira s kontrastno sivo in nude. Mat do sijoče teksture medsebojno ustvarijo ženstven make-up slog. Lepotni junaki te kolekcije so šminke s pudrasto teksturo in mat zaključkom ter rdečilo za lica v svetlih barvah in edinstvenim vzorcem na površini izdelka.

Senčilo za oči Graphic Grace iz CATRICE

Štiri visoko pigmentirana senčila v privlačni embalaži z linearnim vzorcem. Koncept združuje močne barve, fuksijo in oranžno, ki poudarijo oči s kontrastnimi sivimi in nude toni. Na voljo v odtenkih C01 Linear Lines in C02 Architectual Arts.

Svinčnik za oči Graphic Grace iz CATRICE

catrice

Mehak svinčnik za oči s koničasto, zelo dolgo konico ponuja zelo črn, smokey rezultat. Eleganten dizajn in lepotni “know-how”. Na voljo v C01 Black.

Svinčnik za obrvi Graphic Grace iz CATRICE

catrice

Profesionalen svinčnik za obrvi s kremno, voskasto teksturo. Tanka, trikotna konica je idealna za zapolnitev in risanje obrvi, medtem pa krtačka obrvi oblikuje in definira. Odtenek pepelnato rjave zagotavlja izjemno naraven barvni rezultat. Na voljo v C01 Brown.

Šminka Graphic Grace iz CATRICE

catrice

Dizajn & Funkcionalnost. Pudrasta tekstura šminke za mat, zelo ženstven rezultat. Odtenki fuksije, svetlo roza in kul oranžne so tri barve, ki zagotovo dodajo senzualnost in moč vsakemu izgledu. Na ustnicah nudi prijeten občutek brez izsušitve. Koncept je zaokrožen z modno kovinsko embalažo. Na voljo v odtenkih C01 Straight Style, C02 Functional Forms in C03 Dimensional Design.

catriceRdečilo za lica Graphic Grace iz CATRICE

Haute Couleur. Rdečilo za lica v dveh močnih odtenkih: fuksiji in oranžni. Dvo barvni odtis z linearnim vzorcem privablja poglede in njegov zaključek zagotavlja sveže, poudarjene ličnice. Absoluten must-have za začetek novega leta. Na voljo v odtenku C01 Structured Shapes.

Graphic Grace iz CATRICE – Lak za nohte

Geometrijski stil. Fuksija, roza, siva in nude – te štiri barve sledijo ravni črti kolekcije in ponujajo stilsko sinergijo na nohtih. Formula ponuja profesionalno prekrivanje, dolgo obstojnost in sijoč rezultat z različnimi efekti. Na voljo v odtenkih C01 Geometric Greys, C02 Straight Style, C03 Functional Forms in C04 Graphic Glaze.

Graphic Grace iz CATRICE je že v drogerijah Mueller in drogerijah DM.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja