Pr’ Hostar: “Pričakovali nismo, upali pa smo”

Tako je na podelitvi velike zlate role eni od prikupnih novinark, ki so se udeležile dogodka, odgovoril Mario Ćulibrk, ki v senzaciji Pr’ Hostar igra Marka. Kot smo pred parimi dnevi že zapisali je omenjena nepretenciozna komedija povsem zasvojila gledalce, zaradi česar beleži izjemne rezultate. Po zadnjih podatkih si je do tega trenutka film ogledalo že 136.578 ljudi. S tem so že krepko presegli mejo 125.000 ogledov, kar je pogoj za osvojitev velike zlate role, ki jo podeljujeta Kolosej in Društvo slovenskih filmskih ustvarjalcev.

Prestižno nagrado sta ustvarjalcem Pr’Hostar podelila prvi mož Koloseja Sergej Racman in priznan režiser Marko Naberšnik. Slednji je dejal, da upa na vse štiri dele, “tak, ko je na netu”, na kar so se vsi odzvali z “uuuuuu”. 🙂

pr'hostar

Eden od protagonistov komedije Pr’ Hostar pravi, da je nadvse hvaležen za to izkušnjo, podporo gledalcev in vse zlate role, kljub temu pa ima nekaj krepkih besed o celotni situaciji.

“Višje so številke, bolj se klasična zavist spreminja v gnus. Prvo so si film ogledali fani, potem drugi krog oboževalcev, ki gredo dvakrat gledat film (vsaj tako predvidevam), zdaj pa kaže, da prihaja ta zadnji krog ljudi, ki gre gledat zaradi vpliva mase. Ti so pomoje najbolj kritični, ker so prišli gledat zaradi te prednastavitve: ‘no, dej, da vidm, kaj so zdej to fantje naredl’. S takim odnosom in prevelikimi pričakovanji greš ponavadi razočaran ven. To so povečini intelektualci, ki si drznejo obtoževat, da so tisti ljudje, ki grejo gledat ta film, kmetavzi in neumni. Ajde, da disajo film in rečejo, da je neumen, je to čisto njihova pravica, da pa rečejo, da je folk, ki to gleda, neumen, pa je tako arogantno … da že presega slovensko zavist.”

Iskrene čestitke fantje in dekleta! Ogromno nas je takih, ki vam iz srca privoščimo vse te role in si želimo več slovenskih komedij. But hey, no pressure. 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja