Prepusti se stilsko dovršenemu glasbenemu doživetju

V hladnih zimskih dneh, ki se približujejo, popestri svoj stil z udarnimi barvami in živahnimi modnimi dodatki, pri tem pa ne pozabi na svoje najljubše tehnične napravice. S Sonyjevimi slušalkami h.ear, ki jih odlikuje izpopolnjen dizajn s pridihom brezčasne elegance, boš svojemu vsakdanjemu videzu dodal/a piko na i in se prepustil/a stilsko dovršenemu glasbenemu doživetju.

prepusti se
(Foto: Sony)

Zlatemu pravilu prefinjenega stila “manj je več” so pri oblikovanju slušalk h.ear sledili tudi Sonyjevi dizajnerji pod vodilom Single Shape – Single Colour. Vsaka poteza je izdelana tako, da slušalke z nevidnimi prehodi med posameznimi deli delujejo kot popolna harmonija.

Katera barva najbolj odraža tvoj slog in osebnost?

prepusti se

Sony slušalke h.ear so na voljo v petih sodobnih odtenkih z drznim pridihom, ki bodo zagotovo postali tvoj stilski as v rokavu. Izberi razburljivo cinobrasto rdečo in svetu pokaži svojo strast do plesa, gibanja ter zapeljivih ritmov. Limetno rumena bo v tebi prebudila spomine na neonske zabave, osvežilne poletne koktajle in vonj po morju, razkošen odtenek turkizne barvne različice pa bo popestril tudi najbolj vsakdanjo opravo. Prefinjena bordojsko rožnata tvojemu slogu dodaja očarljiv ženski šarm, njeno nasprotje v ogleno črni barvi pa bo prava izbira za ljubitelje minimalističnega sloga in klasične elegance.

prepusti se

Mat in sijajni premazi zaokrožijo celovit videz slušalk h.ear ter poudarijo prodorno lepoto vsake barvne različice, medtem ko je subtilen Sonyjev logotip v istem odtenku diskreten in prefinjen okras, ki doda zadnjo piko na i. Sodobni dizajn ni vse, kar ponujajo Sonyjeve slušalke h.ear; z njimi se boš lahko potopil/a v svet glasbenega doživetja na najvišji ravni. Zvok instrumentov in vokalov te bo zahvaljujoč zvoku visoke kakovosti (Hi-Res) navdušil s kristalno čistimi toni. V svojih najljubših melodijah in ritmih boš užival/a še bolj, saj boš pesmi slišal/a natanko tako, kot si jih je zamislil izvajalec.

h.ear slušalke MDR-100AAP lahko po uporabi preprosto zložiš in jih pospraviš v svojo torbo ali nahrbtnik, kjer bodo na varnem v priloženem etuiju ujemajoče barve. S kablom, ki se ne zapleta, jih lahko brez skrbi shraniš in z uživanjem v glasbi nadaljuješ kasneje. Ob uporabi slušalk skupaj s svojim pametnim telefonom, ti bo upravljalnik na kablu omogočil tudi nadzorovanje glasbe in sprejemanje klicev – če boš seveda sploh dovolil/a, da te kdo zmoti med poslušanjem najljubše pesmi.

prepusti se

Hrepeniš po barvitosti in višji kakovosti zvoka? Preveri tudi Sonyjeve ušesne digitalne slušalke h.ear z možnostjo odpravljanja šumov (MDR-EX750NA) in predvajalnik Walkman® NW-A20, ki sta na voljo v enakih petih udarnih odtenkih. Ne glede na to, kateri produkt in barvo boš izbral/a, boš zagotovo opažen/a. Odeni se v barve in začni svoj dan zdaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja