Postmodern Jukebox: Ko je priredba boljša od originala

Postmodern Jukebox je skupina newyorških jazz glasbenikov, ki na svoj način raziskuje sodobno pop glasbo in zna iz nje potegniti najboljše. Obstajajo od leta 2009, ko so se na spletu začele pojavljati njihove prve priredbe. Od takrat so na spletni videoplatformi YouTube nabrali več kot 850 milijonov ogledov, imajo 3 milijone naročnikov, naravnost zažigajo pa tudi v živo – v razprodanih klubih in dvoranah so nastopali že v 60 državah po vsem svetu, spomladi pa se bodo končno ustavili tudi pri nas.

postmodern jukebox

Postmodern Jukebox bodo v ljubljanski Hali Tivoli nastopili v petek, 11. maja 2018.

Njihovi ustvarjalnosti in edinstveni izvedbi ne ploska zgolj razgreto občinstvo, ki je marsikdaj mnenja, da so njihove priredbe boljše od izvirnika, ampak tudi izvajalci, katerih skladbe so vzeli v svoje roke in jim podarili vintage jazz pridih in elemente svinga, ki na odru pred poplesavajočo publiko zasije v vsem svojem sijaju.

Če jih še ne poznate, pa zagotovo prepoznate komade, ki jih izvajajo. Med njimi so največji svetovni hiti – od klasične glasbe, do roka in popa – kot so na primer Creep (Radiohead), All About That Base (Meghan Trainor), Bad Romance (Lady Gaga), Oops… I Did It Again (Britney Spears) , Umbrella (Rihanna), My Heart Will Go (Celine Dion), Nothing Else Matters (Metallica),  Last Christmas (Wham!) in drugi.

VIP vstopnice (Postmodern Jukebox Gold VIP paket), ki prinašajo vstopnico za koncert, srečanje in fotografiranje s skupino po koncertu in njihov poster, bodo na eventim.si eksluzivno na voljo od srede, 6. decembra. Redna prodaja vstopnic pa se na omenjeni spletni strani in ostalih Eventimovih prodajnih mestih začne v petek, 8. decembra. Od petka bo na voljo tudi omejeno število vstopnic po promocijski ceni 25€.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>