“Postani avtor svojega življenja”

“Si pripravljen/a odkriti, kdo si in odpreti vrata temu, kar želiš postati? Si namreč to, v kar verjameš. In prepričanje je bržda ena najmočnejših sil v življenju,” sta prepričana Deepak Chopra in Oprah ter pravita: Postani avtor svojega življenja.” Pozitivca vabita na navdihujoče potovanje, ki bo spremenilo tvoje življenje že danes.

avtor

Deepak in Oprah sta organizirala še en 21-dnevni meditacijski izziv, ki je brezplačen za vse, ki si želijo sodelovati. Greš na njuno stran chopracentermeditation.com, se prijaviš in si vsak dan, ko utegneš, predvajaš cca 20-minutno vodeno meditacijo. V uvodu nas vsakič pozdravi nekdanja televizijska voditeljica, potem pa bolj “strokovni del” prevzame indijski zdravnik, pisatelj in zagovornik alternativne medicine.

Toliko časa si lahko vzameš zase, da umiriš svoj um in okolico razveseliš z boljšo, prijaznejšo različico sebe. Deepak namreč s svojim lahkotnim pristopom k meditaciji bolj usmerja kot pa diktatorsko narekuje “česa vsega ne smeš”, kot to danes počne prenekateri wannabe zen učitelj.

Zato le poskusi, saj nikoli ne veš, kaj vse dobrega se lahko iz tega izcimi. 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja