Pomagajmo Mariborskemu društvu za cerebralno paralizo

Člani humanitarnega društva Rotaract klub Maribor že deveto leto zapored organizirajo dobrodelni kulinarični večer z licitacijo. Dogodka, ki se bo odvil 26. novembra ob 20. uri v restavraciji Rožmarin v Mariboru, se lahko udeležiš tudi ti in s tem pomagaš Mariborskemu društvu za cerebralno paralizo.

cerebralno paralizo
Člani humanitarnega društva Rotaract klub Maribor

Svojo vstopnico, ki stane samo 25 evrov, lahko kupiš vsak delovni dan v restavraciji Rožmarin. S tem nakupom si zagotoviš pijačo dobrodošlice, donacijo (+kanček dobre karme!) in večerjo oziroma kuharske mojstrovine omenjene restavracije ob glasbeni spremljavi na klavirju.

Letos bo glavni artikel licitacije polni penzion z nočitvijo za dve osebi v Biotermah Mala Nedelja, ki ga podarja turistična agencija Sonček. Da pa bodo na svoj račun prišli ljubitelji oljčnega olja, bo na licitaciji ponujeno oljčno olje z dodanim 24-karatnim zlatom, ki ga je posebej za licitacijo doniralo podjetje Puravida.

olje

Zbrana finančna sredstva bo Rotaract klub Maribor namenil Sončku – Mariborskemu društvu za cerebralno paralizo, katerega cilji so pomagati otrokom, mladostnikom in odraslim s cerebralno paralizo in sorodnimi invalidnostmi pri njihovem vključevanju v socialno okolje. Z zbranimi sredstvi bodo društvu omogočili nakup didaktičnih pripomočkov za otroke v procesu rehabilitacije ter vozilo za prevoz najtežje oviranih otrok in odraslih na vozičkih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja