Podjetje Fashion Days v Sloveniji ni več prisotno

podjetje fashion days v sloveniji ni več prisotno
(Foto: Facebook)

Na žalost vseh modnih obsedenk je “prva modna destinacija na področju osrednje in vzhodne Evrope” na svoji spletni strani nedavno zapisala, da zaradi določenih poslovnih sprememb podjetje Fashion Days od 10. julija v Sloveniji ni več prisotno.

Zagotavljajo sicer, da bodo vsa oddana naročila dostavljena v doglednem času, vsa vračila pa obravnavana v skladu s pogoji poslovanja. Če te vseeno skrbi za stanje tvojega naročila, jih še vedno lahko kontaktiraš prek fashion@fashiondays.si, od avgusta dalje pa bo na voljo le centralni oddelek za stik s strankami v angleščini.

fashion days

Na svoji facebook strani so ob obvestilu, spodaj v komentarjih, še dodali, da naročanje prek strani iz drugih držav ni mogoče, kar je še dodatno razžalostilo mnoge Slovenke, saj so bile z nakupi in odnosom Fashion Days s strankami izjemno zadovoljne. (Tudi, ker so podjetja, ki se resnično trudijo za dobre odnose s strankami, v Sloveniji precej redka.) Veliko se jih sprašuje, “zakaj vse beži iz Slovenije”, če pa imamo maso zainteresiranih kupcev …

Na moja vprašanja so prav tako hitro odgovorili. “Žal smo spletno stran zaprli še v treh drugih državah. Gre za poslovno odločitev, podrobnejših informacij žal nimamo. Kljub temu ostajajo nekatere države še odprte, vendar tako kot mi žal dostavljajo le na domačih tleh.”

fashion days moske kolekcijeFashion Days je bil zanimiv, ker so ponujali več kot 200 tisoč izdelkov iz kolekcij več kot 500 znamk ženskih, moških in otroških oblačil, obutve in modnih dodatkov ter s tem poskrbeli za vsakodnevno mero modnega navdiha. Njihova ponudba se je ponašala z obilico originalnih izdelkov priljubljenih znamk kot so Calvin Klein, Michael Kors, Armani, United Colors of Benetton, Nike, adidas, ConverseGuess, Geox in še mnoge druge – vse po izjemno ugodnih cenah.

Zgodba podjetja se je leta 2009 pričela v Švici in se kmalu uspešno razširila na trge sedmih evropskih držav: Bolgarija, Češka, Madžarska, Poljska, Romunija, Slovaška in Slovenija. Fashion Days je od leta 2011 del skupine Naspers, ki s svojimi inovativnimi idejami pripomore k še večjemu zadovoljstvu strank. Več kot 6 milijonov članov in 1,5 milijona oboževalcev na Facebooku je zagotovo dokaz, da si je podjetje Fashion Days utrdilo svoj položaj v središču modne srenje v regiji in spletno nakupovanje spremenilo v povsem novo, kanček cenejšo izkušnjo.

fashion days moschino
Tudi znamka Moschino je bila na voljo …

Kljub prenehanju delovanja v Slo jim za modni navdih lahko slediš na Facebooku, Instagramu, Twitterju in Pinterestu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja