Paradiso Azzurro je nova dišava italijanske modne hiše glamurja

Po dišavi iz preteklega leta, ko je februarja 2015 italijanska modna hiša glamurja lansirala Paradiso, je zdaj Roberto Cavalli izdal še Paradiso Azzurro. Letošnja različica navdih črpa iz podob zlatih žarkov vzhajajočega sonca, ki se spoji z mediteranskim morjem, iz bleščečih odsevov in globoke modrine, kar odlično prikaže že sama steklenička.

Paradiso Azzurro
Je svobodnega duha, njeno življenje je polno miline in elegance. Njen naraven šarm je preprosto neustavljiv, njen spontan smeh nalezljiv. Pomirjena sama s sabo brez težav osvaja srca drugih … (Foto: Press Roberto Cavalli)

“Polna razkošja in skrajne ženstvenosti, prefinjenega glamurja, a hkrati tako naravno zapeljiva.” S temi besedami je Cavalli opisal supermodel Edito Vilkeviciute, obraz in ambasadorko parfuma Paradiso Azzurro. Edita v popolnosti pooseblja duh dišave, ki je mešanica šarma in prefinjenosti. Fotografije so delo talentiranega Maria Sorrentija, Editina čutna silhueta in skrivnostni pogled pa nas vabita, da ji sledimo v njen Raj; raj Roberta Cavallija … ki je Paradiso Azzurro.

Azurno modro kreacijo z aromatično-cvetnimi notami je ustvarila parfumerka Louise Turner. Otvoritveni akord je poklon mediteranski sapici: bleščeče note citrusov – bergamotke – ki se družijo s sivko. Ta vrh se odlično spoji s čutnim jasminom, ki ustvari skoraj meseno prezenco. Osnovne note ciprese in kašmirana podarijo dišavi Roberto Cavalli Paradiso Azzurro dimenzijo toplega razkošja in dolgo obstojno sled.

Paradiso Azzurro
Dišava Paradiso Azzurro EDP je na voljo v 30, 50 in 75 ml steklenički, privoščiš pa si lahko tudi 150 ml gel za prhanje in mleko za telo.

Za znamko Roberto Cavalli “la dolce vita” ni zgolj še en simbol, ampak je način življenja in nenehen vir inspiracij. Skozi svoje razkošne in glamurozne kreacije ta mednarodno uveljavljena modna hiša slavi čutnost in užitek, ekstravaganco in radodarnost. Roberto Cavalli Paradiso dišave so zasnovane kot poklon tej viziji, so namreč simfonija sončnih not z navdihom v bogastvu italijanske pokrajine.

Mimogrede, na spletni strani salma.si ima 75 ml steklenička tega parfuma izjemno ugodno ceno. 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja