Paradiso Assoluto te popelje v tuzemeljski raj

Pred dvema letoma je Roberto Cavalli s Paradisom predstavil novo linijo dišav, ki je italijansko dolce vita spremenila v resničen raj na zemlji. Predstavil je bogat vrt, z dih jemajočim pogledom na mediteransko morje, eksotične ptice in skrivnostno žensko. Roberto Cavalli Paradiso Assoluto se vrača v to skrivno svetišče in razkriva nov obraz očarljivega vesolja. V pohajkovanju globlje v gozdu se odpre še več mediteranskih dišav živobarvnega cvetja, ki očarajo in začarajo. Poklon hedonističnemu življenju Roberta Cavallija Paradiso Assoluto govori, da se pravi raj skriva prav tukaj in zdaj. Paradiso Assoluto ženska je osvobojena. Predana iskanju lepote, svobode in sreče. Njeno iskanje jo privede do zelenega vrta, kjer najde najskrivnostnejšo dišavo, ki odpira vrata v tuzemeljski raj.

paradiso assoluto
(Foto: Press)

Tako kot oba predhodnika (Paradiso, Paradiso Azzurro) je tudi Paradiso Assoluto ustvarila mojstrica parfumerka Louise Turner (Givaudan). Za to florientalsko dišavo si je zadala prav poseben cilj: ujeti vonj rajskih vrtov, povedati doslej še neznano zgodbo o skrajni skušnjavi.

Dišava se odpre s hrustljavimi in seksi notami rožnatega popra, pomešanih s sladko glicinijo. Ta umetniško dovršena kombinacija je postavljena nasproti sredini z divjim jasminom in meseno rdečo lilijo. Živahen zaključek z vanilijo, sandalovino in pačulijem dokončno osvoji vsa čutila in pusti nezamenljivo sled.

Tudi steklenička parfuma Paradiso Assoluto ostaja zvesta razkošni estetiki in predstavlja dragocen diamant. Njegova globoko rdeča barva še poudari čutnost in razkošnost vonja. Pokrovček, ki je videti kot pravi kristal, odseva v najrazličnejših odtenkih. Ne manjka niti monogram prestižne znamke, simbol prefinjenosti in elegance. Roberto Cavalli Paradiso Assoluto je kot rajski vrt viden tudi na zunanji embalaži. Popolna harmonija sporočanja – to je dišava, ki vodi v skušnjavo. Stopnjevanje rdeče barve k zlati pa je simbol nespornega smisla za prefinjenost in popolno razkošje. Značilnost sveta Roberta Cavallija.

Angel v raju je Edita Vilkeviciute, ki je popoln obraz nove dišave. Sanjsko lepa in magnetično privlačna, glamurozna in prefinjena, to je prava Paradiso Assoluto ženska. Fotografija je delo Maria Sorrentija, nadarjenega mednarodnega fotografa, ki je tudi uradni fotograf celotne Paradiso sage.

Težko pričakovana dišava bo na slovenskih prodajnih policah ob koncu februarja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja