Oriflame predstavlja novo linijo za čudovito sijoče lase

V tokratnem kataloškem obdobju Oriflame predstavlja novo linijo  za lase eleo, ki bo mogoče tudi tvoja učinkovita rutina za čudovito sijoče lase. Vsebuje šampon, balzam za lase, masko za lase in dve razkošni olji za različne potrebe las.

Oriflame predstavlja novo rutino za sijoče lase

eleo šampon in balzam vsebujeta naravno arganovo in vrtnično olje, globinski negi las pa je namenjena eleo maska, ki poleg arganovega in vrtničnega olja vsebuje še repinec in vitamin F. Formula okrepi lase od znotraj navzven, jim povrne mehkobo in sijaj ter zaščiti pred poškodbami. eleo rutino pa zaključiš z nekaj kapljicami eleo olja, ki ga izbereš glede na tip las – pred ali po stiliranju.

oriflame predstavlja novo rutino

Zakaj so vsi tako obsedeni z olji za lase?

Olja za lase prinašajo mnoge ugodnosti. Namesto, da bi lase le prekrila (kot nekateri izdelki), olja prodrejo vanj ter jih tako negujejo in regenerirajo. Olja, kot je naprimer arganovo, so polna osnovnih maščobnih kislin, ki nadomestijo lipide v tvojih laseh, ko se ti začnejo cepiti in se sušiti. Rezultat? Super sijoči, polni lasje. Poleg tega so olja tudi zamaški, saj zaprejo poškodbe na njihovi površini, s tem pa v njih zadržijo vlažnost, zaradi česar jih je lažje krotiti. Ker vsebujejo vlažilne učinkovine je z njihovo pomočjo mokre lase veliko lažje razčesati, hkrati pa ti ni treba skrbeti, da bi prišlo do lomljenja.

oriflame predstavlja

Oriflame na izbiro ponuja dve eleo olji: zaščitno olje, ki učinkovito zaščiti konice vseh dolžin, tipov in barv las, ter gladilno olje, ki učinkovito zaščiti konice predvsem neukrotljivih las.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja