Njej so rekli, da je predebela?!?

Ashley Benson je 26-letna igralka z zavidljivo postavo, ki se je ne boji pokazati na malih zaslonih ali velikem platnu, a po besedah nekaterih hollywoodskih casting direktorjev je punca predebela. Zvezdnica nosi številko 2, kar je po naše 36,  in to je očitno že preveč.

predebela
(Foto: instagram.com/itsashbenzo)

Ena od protagonistk serije Ljubke lažnivke (Pretty Little Liars) je na čudovitih fotkah pozirala za revijo Ocean Drive, kjer je razlagala tudi o absurdnih pričakovanjih in odnosu filmske industrije do žensk.

“Nedavno mi je bilo rečeno, da sem predebela za vlogo,” je izdala bralcem revije. “Nosim št. 36! Jokala sem pol ure, potem pa moraš nekako pozabiti na to, saj take stvari lahko povzročijo resne prehranjevalne motnje.”

“V tej industriji ljudje prevečkrat slišijo, da bi morali shujšati. Res pa je, da si zaradi takih izkušenj močnejši, saj če pustiš, da ti pride do živega, enostavno ne moreš preživeti v tej industriji, znorel bi.”

Mladi igralki igralki gre tudi na živce, kako s Photoshopom predelajo njene fotografije do nerazpoznavnosti, saj jo potem oboževalci dojemajo čisto drugače. “Dobila sem slike z nekega fotografiranja in sem pomislila: Kaj zaboga? Saj to sploh nisem jaz! Zelo sem bila razočarana,” je priznala.

“Ne želim si, da bi si dekleta mislila, kako sem suhljata, da je moja koža popolna … Tudi jaz imam mozolje, tako kot one.”

Da bi to dokazala, je Ashley oktobra lani na Instagramu delila sliko, na kateri pozira s pikami kremice proti mozoljem. Kar pa se ljubezenskega življenja tiče, pa gospodična zanika vse govorice, ki trdijo, da naj bi “mutila” s Taylorjem Lautnerjem in Natom Wolffom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja