Negovalna linija Collistar Natura vsebuje kar 95% naravnih sestavin

Na dan žena je bilo v blagovnici Maxi še posebej praznično. Zbralo se nas je 40 novinarjev in blogerjev, ki smo navdušeno spremljali predstavitev nove in napredne negovalne linije Collistar Natura, sestavljene iz 95% naravnih sestavin, med katerimi je glavna zvezda Stevia.

collistar natura
(Foto: Helena Kermelj)

collistar naturaMed vsemi predstavljenimi izdelki linije Collistar Natura me je najbolj navdušila čisto posebna Transforming Essential krema, ki se z le žličko naravnih sestavin iz moje kuhinje (sladkor, med, jogurt, limona, olivno olje) transformira v neverjetno masko ali piling. Tako je, odslej lahko svojo kozmetiko resnično narediš kar doma.

Sicer pa je multifunkcionalna pomadica zelo hranljiva in na moji koži deluje tudi brez dodatkov. Všeč mi je, ko za ceno enega izdelka dobim takega, ki ga sama lahko po želji nadgradim.

predstavitev collistar natura

Ekipa Collistar Slovenije (vodja PR Natali Duhovnik, vodja znamke Vesna Ačko in trenerka Andreja Ilič) je, kot ima to v navadi, poskrbela za nadvse prijetno druženje. Po končani predstavitvi so nam postregli tudi z napitki in mini kolački, ki vsebujejo enake sestavine kot kolekcija Collistar Natura (kvinoja, avokado) in dodatnimi sestavinami, ki jih imamo vsi v kuhinji (jogurt, med, limona).

slascice
Slastne sladice so pripravili na dvorcu Štatenberg iz občine Makole pri Slovenski Bistrici. (Foto: Olivera)

collistar natura

Še to, marca nas bodo v drogerijah Botique ves mesec razvajali z brezplačnimi mini negami s Collistar Natura izdelki, za katere si je kar vredno vzeti čas. 😉

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja