Nasveti za nakup popolnih kavbojk

Kupovanje hlač in iskanje tistih pravih je precej stresno in pristane na drugem mestu lestvice težavnosti, takoj za kopalkami. Zato ne škodi, če si oborožena z znanjem in nasveti za nakup popolnih kavbojk. Preberi, stestiraj in sporoči, če se je stvar obnesla.

Torej, na kaj vse moramo biti pozorne pri nakupovanju kavbojk …

Ne kupi večje številke. Ko sprobavaš popolnoma oprijete (skinny) kavbojke, ti mora biti v garderobi malce neudobno. Ponavadi se te hlače zaradi elastana med nošenjem raztegnejo (prav tako, če jih boš prala z mehčalcem). Kar pomeni, da boš že prvič v njih videti, kot da si v parih uricah shujšala. Nisi. Poleg tega zadnjica ni najbolj privlačna v razvlečenih cotah.

Odpri se svetu kavbojk in eksperimentiraj z različnimi kroji in odtenki modre. Pogosto boš presenečena, kaj vse ti pristaja, čeprav si si v svoji luštni glavici namislila drugače.

nasveti za nakup popolnih kavbojk
(Foto: si.bfashion.com)

Kupi dvoje. Ko veš, da si našla tiste prave, si privošči kar dvoje. Dolgoročno je to veliko boljša rešitev, kar se financ, časa in stresa tiče. Govorim iz izkušenj.

Ne gre samo za sprednji del. Preveri, kakšna je tvoja ritka v teh kavbojkah. Tako boš, ko boš odhajala, vedno pustila dober vtis, hehe.

nasveti za nakup popolnih kavbojk
(Foto: weheartit.com)

Dolžina ni tako pomembna. Kavbojke lahko vedno neseš spretni šivilji in jih skrajšaš, ali pa jih odrežeš sama in pustiš rob tak, kot je  – kar je super, če si želiš tega nedokončanega ,”vseeno mi je” videza. Lahko pa jih tudi samo zavihaš.

nasveti za nakup popolnih kavbojk
(Foto: weheartit.com)

Razišči teren. Tudi, če točno veš, kje boš najverjetneje našla popolne kavbojke, si vzemi čas in poglej še malo okoli. Veliko je dobrih znamk in različnih krojev, ki te lahko pozitivno presenetijo.

Pokaži gležnje. Ko kupiš hlače 7/8, ki se končajo nekako pri gležnjih, bodi pozorna, da rob sega do najtanjšega dela nogice. Tako bodo videti odlično s kakršnim koli parom čevljev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja