Napiši pesem

Zdravko Lidl je prijazen zelen srček, ki se rad igra, je vedno dobre volje in razigran. Predvsem pa ima rad zdravo življenje, rad se giblje, zdravo je in skrbi, da se imajo ljudje okoli njega lepo. Kot sam pravi, se zdravega načina življenja učimo od malih nog, zato je njegov moto – igrivo učenje za bolj zdravo življenje.

pesem

Ima pa Zdravko Lidl veliko željo – rad bi bil slaven. In rad bi nastopil na odru Čarobnega dne z Lidlom, ki bo zadnjo avgustovsko nedeljo v Arboretumu Volčji Potok. Zato je s pomočjo radia Center priredil nagradni natečaj za otroke in družine – PESEM ZA ZDRAVKA LIDLA.

Najprej je poklical nekaj svojih znanih prijateljev, ki so že večkrat nastopili na velikih odrih in jih prosil, če bi lahko bili v žiriji za njegovo pesem. Pri izboru najboljše pesmice mu bodo tako pomagali: Samuel Lucas, Nuša Derenda, Omar Naber  in vodja službe za odnose z javnostmi v podjetju Lidl Slovenija Tina Cipot.

pesem

“Rad bi imel svojo pesem, ki bi mi jo pomagali narediti in zapeti moji prijateljčki. To bom uresničil  in s svojo pesmijo nastopil 28. avgusta na Čarobnem dnevu  z Lidlom v Arboretumu. Tako se že veselim, da mi bodo poleg Tine Cipot iz Lidla Slovenija, pri tem pomagali Samuel Lucas, Nuša Derenda in Omar Naber. Komaj čakam, da slišim, kakšna bo moja pesmica,” je natečaja za svojo pesem vesel Zdravko Lidl.

pesemVsi pesniki in pesnice, torej pozor! Napišite pesem, ki opisuje Zdravka Lidla – kdo je, kaj počne, kako je simpatičen, kako skrbi za bolj zdravo življenje in za boljši svet …  Pesmica naj ima vsaj dve kitici in refren. Nato jo pošljite na naslov:

Radio Center, Železna cesta 14, 1000 Ljubljana. (Če niste polnoletni, ne pozabite pripisati svojih podatkov in podatkov staršev ali skrbnikov). Lahko pa se prijavite tudi preko spletne prijavnice, ki jo najdete na radiocenter.si.

Glavna nagrada za najboljšo pesem, ki bo tudi uglasbena,  je celodnevna družinska vstopnica (4 osebe) za kopanje v Termah Čatež in Lidlov bon v vrednosti 100 evrov. 20-im izžrebanim  srečnežem, ki bodo sodelovali na natečaju, pa bodo podelili  tudi družinsko vstopnico za prireditev Čarobni dan z Lidlom, ki bo 28. avgusta v Arboretumu.

Pesem za Zdravka Lidla lahko pošljete do 22. 06. 2016. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja