Na svojo kožo pustim samo vodo in CD

cd
(Foto: weheartit.com)

cdTak je slogan blagovne znamke CD, ki ponuja nežne in učinkovite izdelke brez aluminijevih soli, mineralnih olj, parabenov, barvil in sestavin živalskega izvora. CD se uporabi teh v svojih izdelkih za nego kože strogo izogiba. Njihovo zavezo čistosti, kot so jo poimenovali, pozdravlja tudi 9 od 10 Slovenk*, ki se strinjajo, da je treba kupovati izdelke brez oporečnih sestavin. Najverjetneje si med njimi tudi ti. 😉

Že v antiki so imeli lokvanji pomembne simbolne vloge v različnih kulturah po vsem svetu. V grški mitologiji so predstavljali ženski duh, naseljen v vodnih telesih kot so vodnjaki in izviri. V hundujskih in budističnih izročilih simbolizirajo vstajenje, saj zaprejo svoje cvetove ponoči in jih ponovno odprejo zjutraj, ob prvi sončni svetlobi. Danes je lokvanj simbol čistosti, lepote in razsvetljenja.

Blagona znamka CD je ujela bistvo lokvanja in predstavila prenovljeno kolekcijo svojih izdelkov za nego kože. Njihovi geli za tuširanje in dezodoranti z naravnimi izvlečki cveta lokvanja razvajajo dušo z nežnim vonjem, telo pa z dolgotrajnim občutkom svežine.

cdS tem CD še naprej dokazuje svoj svež, sonaraven in v prihodnost usmerjen pogled na izdelke za nego kože. Namenjeni so uporabnicam, ki cenijo kakovostne, naravi prijazne izdelke. Za brezskrbno in učinkovito nego v jesenskih dneh si zato izberi učunkovit, a nežen gel za tuširanje in dezodorant, ki bo docela po tvoji meri.

(*Raziskavo je po naročilu blagovne znamke CD opravilo podjetje Interstat d.o.o., in sicer med 140 Slovenkami, starimi med 20 in 55 let. Vzorec je po starosti in izobrazbi reprezentativen za izbrano ciljno skupino, so pa rezultati zaradi relativno majhnega vzorca manj natančni, kar zahteva večjo previdnost pri posploševanju na celotno populacijo (standardna napaka vzorca namreč znaša dobrih 8 odstotnih točk, običajno pa maksimalna še dopustna napaka vzorca za zanesljivo posploševanje na populacijone sme presegati 5 odsotnih točk). Rezultati torej v grobem orisujejo osnovna stališča anketirank do izpostavljenih tem.)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja