Modrost je v razumevanju in pričakovanju sprememb

Za Shiseido ima lepota več obrazov in gibanj. Posvečajo ji vso pozornost, skrbno načrtujejo nove izdelke, odgovarjajo na spremembe sodobne družbe in skrbijo za to, da uporabniki vedno dobijo natanko tiste izdelke, ki jih potrebujejo in zahtevajo. Modrost je zato za njih v razumevanju in pričakovanju sprememb.

modrost je v pričakovanju sprememb
(Foto: Shiseido)

Stres je danes del vsakdanjega življenja, vendar so se z njim in predvsem njegovimi posledicami vpliva na kožo pri Shiseidu ukvarjali že v 90. letih.

Prvi pokazatelj stresa na koži je suhost kože, ki vodi do prezgodnjega staranja. Preprečevanje suhe kože je ena od glavnih nalog kožnega imunskega sistema. Toda kadar je stresa preveč, se imunske celice kože ne (z)morejo boriti proti njemu in obrambni mehanizem kože se podre. Energijski koncentrat ULTIMUNE je s testi in vivo dokazal, da se je sposoben upreti temu nakopičenemu stresu, ne glede na leta, spol, način življenja … in njegova formula je postala univerzalna lepotna obrambna rešitev.

Površinska imunost in nova doba v kozmetiki

Jeseni 2014 se je odprlo novo poglavje v kozmetiki, zelo neraziskano in polno presenečenj … imunost kože. ULTIMUNE je nastajal dvajset let in predstavlja preventivno nego za večjo odpornost kože, ki krepi naravni sistem kožne obrambe.

Učinkovita površinska imunost kože zagotavlja tako zdravje kot tudi lep videz kože, tako da preprečuje vpliv škodljivih dejavnikov (vseh oblik stresa) na kožo ter posledično upočasnjuje proces staranja. Shiseido Laboratories so razkrili šibko točko obrambnega sistema kože in razvili ULTIMUNE, prvi kozmetični izdelek za boj proti slabšanju imunosti kože.

Ta kozmetična inovacija je postala mednarodna uspešnica, osvojila je kar 55 različnih nagrad in iz izdelka ULTIMUNE naredila največji dosežek v zgodovini blagovne znamke Shiseido.

Na razpotju odličnosti, v rdeči embalaži polni patentov, je ULTIMUNE simbol najnaprednejših kozmetičnih raziskav, povezanosti estestkih idealov japonske kulture in Shiseidove misije nuditi lepoto vsem, ko jo potrebujejo.

modrosti je v razumevanju in pričakovanju sprememb

V središču raziskav 21. stoletja

Jeseni 2015 ULTIMUNE predstavlja novega partnerja lepote, zasnovanega s posluhom za občutljiv predel oči. Suhost kože je običajno najbolj vidna prav na tem predelu obraza, poleg tega je tu koža najtanjša, brez žlez lojnic, in zato je hidrolipidni plašč kože tu najbolj ogrožen. Poleg vsega je to še del, ki je zaradi mežikanja nenehno v gibanju.

Zaradi vseh teh vzrokov se tu najprej pojavijo znaki staranja. Vsem tem pa se je v zadnjem času pridružil še en vzrok, ki stanje močno poslabša. Z digitalno dobo se je mežikanje sicer zmanjšalo za polovico, vendar se je hkrati močno povečala suhost tega predela obraza. Zaradi digitalizacije nas v očeh pogosto zbada in peče ter si jih zato več drgnemo, mencamo, kar na tako občutljivem delu obraza vodi v prehitro izsuševanje.

Ekrani imajo še vrsto drugih slabih posledic. Pri bralcih tablic, igralcih igric so namreč opazili:

  • da pogosteje kasneje in težje zaspijo (saj ta orodja oddajajo t.i. modro svetlobo, ki v možganih ustvari prevaro – dnevno svetlobo – ki vodi v nespečnost), to pa pušča neizogibne posledice na predelu okoli oči, kot so podočnjaki, temni madeži, gube in gubice, otečenost vek, zabuhlost pod očmi.

modrost je v pričakovanju spremembKrepitev imunosti kože na tem predelu oči je tako bolj  pomembna kot kdajkoli prej.

ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrate, energijski koncentrat za nego občutljivega predela oči, je ustvarjen prav za ta posebni del obraza, s posluhom za lepoto in optimizacijo obrambne moči kože.

OROŽJE HEROJA/REVOLUCIONARNA FORMULA

  • ULTIMUNE COMPLEXTM

Kombinacija najboljših sestavin, testiranih in vivo, in zbranih v izdelku ULTIMUNE Power Infusing Concentrate, je ključ do rešitve kože. Beta-glukan, Aquainpool in voda bolgarske vrtnice so patentiran koktajl lepote, ki vidno izboljša količino encimov, vključenih v proces naravne obrambe kože.

  • IZVLEČEK IMUMOISTURE:

Izvorno mikroorganizem, šampion preživetja v sovražnem okolju (najdemo ga v slanih jezerih Egipta), ektoin je aminokislina, pridobljena z biotehnologijo, ki zagotavlja optimalen nivo vlaženja, tudi v najekstremnejših pogojih suhosti (dokazano s testi). Pomešan je z izvlečkom bele breze, znanim in učinkovitim vlažilcem.

Vse te sestavine delujejo v sinergiji z Ultimune Complex-omTM.

Enako kot v osnovni formuli je tudi tu polno botaničnih sestavin z antioksidantnim delovanjem, proti vnetnim in proti bakterijskim delovanjem, ki preprečujejo občutek neugodja, zategnjenosti in suhosti. Poleg tega pa je tu še aromakološki vonj ImuCalm, ki nežno sprošča s pomirjujočimi notami vrtnice in lotusa.

Praktična uporaba

Koncentrat ima čudovito svilnato svežo teksturo, ki je prilagojena predelu oči. Po nanosu postane tekoča in izjemno vpojna, tako da se aktivne sestavine hitro vsrkajo v kožo, koža pa je popolnoma pripravljena na nadaljnjo nego.

Tako kot ULTIMUNE je tudi ULTIMUNE EYE potrebno nanesti bodisi na začetku rituala nege ali po uporabi ULTIMUNE izdelka za obraz. Zadostuje le enkratni potisk na pumpico. Količino izdelka nežno vtapkajte na celoten predel okoli oči (tudi veke).

Rezultati, vidni v ogledalu

Po 4 tednih so testirane ženske opazile:

  • mehkejšo kožo (87%)
  • zglajene gube (81%)
  • vidno izboljšanje suhosti kože (98%)
  • večja učinkovitost ostalih izdelkov (82%).

*samoocenjevanje 223 žensk

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja