Meditacijsko potovanje se je že začelo

Meditacijsko potovanje z avtorjem številnih knjig Deepakom Chopra in legendarno Oprah se je že začelo in bo trajalo 21 dni … pridruži se še ti.

meditacijsko potovanje se je že začelo

Deepak in Oprah sta že kar nekaj časa nazaj prišla na čudovito idejo – organizirati 21-dnevni meditacijski izziv, ki bo brezplačen za vse, ki si želijo sodelovati. Greš na njuno stran chopracentermeditation.com/experience, se prijaviš in si vsak dan, ko utegneš, predvajaš cca 20-minutno vodeno meditacijo. V uvodu nas vsakič pozdravi nekdanja televizijska voditeljica, potem pa “bolj strokovni del” prevzame indijski zdravnik, pisatelj in zagovornik alternativne medicine Deepak. Tokrat bomo s hvaležnostjo manifestirali lepoto in čarobnost.

meditacijsko potovanje se je že začelo
Deepak in Oprah neprestano poudarjata, kako pomembna je hvaležnost.

To je že četrto “potovanje” zame, je pa res, da nisem ravno dosledna. Kakšen dan, ali več teh, tudi izpustim. Včasih se pač ne počutim “dovolj zenovsko” za kaj takega, moje misli so vsepovsod, preveč sem raztresena in nemirna, da bi lahko sledila (preveč kave?) 🙂 … a ravno v tem je čar njunega projekta – ni tako rigorozen in strikten. Če kakšen dan prešpricaš, si lahko posnetek zavrtiš dan pozneje. Poleg tega meni osebno ustreza Deepakov lahkotnejši pristop k meditaciji in njegova mind-body teorija, ki pravi, da “zavedanje ustvarja resničnost”.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja