Love Story Eau Sensuelle je utelešenje miline in ženstvenosti

Znamka Chloé z najnovejšim parfumom Love Story Eau Sensuelle, tretjo dišavo iz kolekcije Love Story, razkriva novo dimenzijo ženstvenosti. Ta edinstven eau de parfum je popolna kombinacija prefinjenosti in užitka ter utelešenje šarma. Na naših prodajnih poličkah bo že februarja, tik pred valentinovim. 😉

Gre za originalno stvaritev dveh žensk, Anne Flipo (ki je ustvarila že Love Story Eau de Parfum in Love Story, Eau de Toilette) in Domitille Bertier, razkriva pa povsem nov obraz s podpisom pomarančnega cveta.

Pomešana s sončnimi notami  skorajda heliotropske vanilije je ta cvet pomarančevca še slajši in še bolj romantičen kot prej. Njegova čutnost je oplemenitena z noto sandalovine. Žametna in rahlo nežna dišavi podarja globoko eleganco. Love Story Eau Sensuelle je nova olfaktivna poezija. Nova ljubezenska zgodba skozi Chloéjine oči.

Ta parfum je simbol zaveze

Pariz in posebna mitična lokacija vseh zaljubljenih … most Pont des Arts. Na tisoče ključavnic ljubimcev iz vsega sveta je bilo v znak ljubezni priklenjenih nanj. In prav te ključavnice ljubezni so postale navdih za Chloé Love Story – izviren dizajn, poustvarjen v steklenički. Steklo in kovina ter nežnost rožnate in prefinjen trakec. To je skulptura ljubezni – Love Story Eau Sensuelle.

… in utelešenje šarma

Naravno lepa in karizmatična igralka Clémence Poésy je obraz Chloé Love Story od samega začetka.  Njena lepota, milina in eleganca so znak prave Parižanke par excellence. Fotografirana na bregu Sene, v povsem mitski atmosferi. S sončnim zahodom se prižgejo luči in razkrivajo obljubo noči …

Pariz ob romantični uri

Sončni zahod v Parizu. Strehe in ambrasto nebo. Nežen piš vetra na bregovih Sene. V izginjanju dneva, vzbrsti romanca. Nežna in igriva ljubezenska zgodba v somraku.  On je očaran. Ona nehote zapeljiva. Popolno utelešenje Chloé ženstvenosti. Žari v svoji čutnosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja